Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νταουσάνης Θανάσης

Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία
Ναύπακτος
Πτυχία
Ε.Κ.Π.Α
Πτυχίο - Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία 2009 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πτυχιούχος καθηγητής του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  αναλαμβάνει online ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών σε παιδιά και ενήλικες.

  • Προετοιμασία για τις ενότητες Paris IV Sorbonne B2, C1/ DELF A1, A2, B1, B2/ DALF C1, για τις αντίστοιχες ενότητες του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Κ.Π.Γ και το ειδικό μάθημα των γαλλικών στις πανελλαδικές εξετάσεις.
  • Παροχή μαθημάτων σε όποιον θέλει να αποκτήσει επαφή με την γαλλική γλώσσα και τον γαλλικό πολιτισμό
  • Παράδοση online μαθημάτων.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας 12 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία, με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, δίνω βαρύτητα στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επαγγελματική Εμπειρία

12χρονη εμπειρία σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Για τους καλοκαιρινούς μήνες τα 3 τελευταία έτη έχω εργαστεί ως συνοδός Γάλλων τουριστών σε ιδιωτικές εκδρομές.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία, μέσω της οποίας μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσω σε άλλους ανθρώπους την γλώσσα που αγαπάω, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για μένα καθώς αυτό το αίσθημα προσφοράς με εξελίσσει ως καθηγητή και ως άνθρωπο.   

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Διάφορα σεμινάρια που κατά καιρούς έχω παρακολουθήσει όπως, μέθοδοι διδασκαλίας σε παιδιά και εφήβους, τεχνικές διδασκαλίας και επαγγελματική συμπεριφορά στην εκπαίδευση, μου επιτρέπουν να διακρίνω καλύτερα τις ανάγκες ενός μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ο Θανάσης είναι καταπληκτικός καθηγητής, τρομερή υπομονή κ κατανόηση σε βοηθάει ανελλιπώς σε ό,τι χρειστείς.Το μαθημά του είναι to the point, και σου τα εξηγεί τόσο καλά που περνάς υπέροχα κ συγχρόνως μαθαίνεις.Δεν πλατιάζει, δεν σε μπερδεύει κ δεν σε πονοκεφαλιάζει! Είναι άριστος γνώστης της Γλώσσας κ έχει πολύ καλή μεταδοτικότητα! Ευγενικός κ πολύ κατατοπιστικός, άμα θέλετε να μάθετε Γαλλικά είναι ο ιδανικός καθηγητής!

Στέλλα Δαρσινού
15.12.2022