Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγγέλου Κωνσταντίνος

Αθήνα/ online
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω Ιδιαίτερα Μαθήματα Προγραμματισμού & Web Development σε HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Bootstrap (responsive design), jQuery, XML, JSON, AJAX, Python, C#, Java καθώς και το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου WordPress. Επίσης παραδίδω μαθήματα Βασικών Γνώσεων Υπολογιστή.

Τα μαθήματα Web Development απευθύνονται, σε φοιτητές, αποφοίτους αλλά και όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό. Μπαίνοντας σε βαθιά γνώση των PHP, MySQL, HTML, CSS, BOOTSTRAP, JAVASCRIPT, JQUERY-UI, JSON, XML, AJAX, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίζετε οποιαδήποτε εφαρμογή για ένα site, να το προσαρμόζετε απόλυτα στις ανάγκες σας, να το τροποποιείτε και να εμφανίζετε Websites μοναδικά σε εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Το WordPress είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο, blog ή e-shop. Όμορφοι σχεδιασμοί, πανίσχυρα εργαλεία και η ελευθερία του να χτίζεις ακριβώς ότι χρειάζεσαι.

Η Python είναι μία γλώσσα γενικού σκοπού, η οποία ενδείκνυται ως γλώσσα εισαγωγική στον προγραμματισμό και στην επιστήμη των υπολογιστών. Εύκολη στην ανάγνωση και στη χρήση, επιτρέπει στους προγραμματιστές να εκφράσουν έννοιες με λιγότερες γραμμές κώδικα.

Η γλώσσα προγραμματισμού C# δημιουργήθηκε από την Microsoft μέσα από την πλατφόρμα .NET και είναι η πιο δημοφιλής για την ανάπτυξη εφαρμογών Windows. Το Microsoft Visual Studio είναι ένα πρόγραμμα που διαθέτει πολλά ενσωματωμένα εργαλεία τα οποία βοηθούν στην γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών. Με το πρόγραμμα SQL Server Management Studio μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε βάσεις δεδομένων.

Η Java είναι αντικειμενοστρεφής γλώσσα προγραμματισμού. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Java έναντι των περισσότερων άλλων γλωσσών είναι η ανεξαρτησία του λειτουργικού συστήματος και πλατφόρμας. Τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε Java τρέχουνε ακριβώς το ίδιο σε Windows, Linux, Unix και MacOS

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες του μαθητή/τριας.

Επαγγελματική Εμπειρία

2015 - Σήμερα

Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Ένας καθηγητής με απίστευτη Υπομονετικότητα & Μεταδοτικότητα!. Πολύ συνεργάσιμος παρά την πίεση του δύσκολου προγράμματος μου, κάνει τη δουλειά του με όρεξη και στοχεύει στο να ΜΑΘΕΙΣ! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!!!

Μπαστούνη Αναστασία
14.02.2024

Πολύ υπομονετικός, μεταδοτικός και με όρεξη για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του. Τον συνιστώ!

Dinos
05.04.2023

Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Μεθοδικός, με υπομονή και με τον κατάλληλο τρόπο να σου μεταδίδει αυτό που θες να μάθεις, κάτι πολύ σημαντικό. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. 

Μυρτώ Τζωρτζου
03.04.2023