Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λένα Κωνσταντίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Απόφοιτη του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με γλώσσες εργασίας τα Αγγλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά. Παραδίδω μαθήματα αγγλικών online με έμφαση στον προφορικό λόγο και τις ιδιαιτερότητες της γλώσσας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παραδίδω οργανωμένα μαθήματα προσφέροντας προσωπικές μου σημειώσεις, όταν κρίνω ότι αυτό είναι απαραίτητο για την περαιτέρω κατανόηση από πλευράς του μαθητή. Δυνατότητα παροχής μαθημάτων σε γκρουπ. Χρήση της αγγλικής γλώσσας για τη συνεχή επαφή του μαθητή με αυτή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο την απόκτηση των πιστοποιητικών όλων των επιπέδων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Οι ξένες γλώσσες αποτελούσαν για εμένα από μικρό παιδί πηγή έμπνευσης για τη μάθηση. Η αναζήτηση και η γνωριμία με έναν νέο πολιτισμό μου φαίνονταν ενίοτε ενδιαφέρουσες και για τον λόγο αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτές. Στόχος μου είναι να εμφυσήσω το ενδιαφέρον αυτό σε νέα παιδιά που θεωρούν την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας υποχρέωση και αγγαρεία, αποδεικνύοντας τους ότι η προσπάθειά τους τους ανοίγει μια πόρτα σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η αναγνώριση των αναγκών του κάθε μαθητή μεμονωμένα πραγματοποιείται με ορισμένες ασκήσεις, ενώ εξετάζονται επίσης οι προφορικές και οι γραπτές δεξιότητές του. Φυσικά, είναι πάντοτε απαραίτητη και η συζήτηση με τον ίδιο τον μαθητή σχετικά με τους στόχους του, τις ανάγκες του, αλλά και τις επιθυμίες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές