Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαραλαμποπούλου Κατερίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι απόφοιτος τμήματος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη γνωσιακή επιστήμη. Έχω ασχοληθεί με αρκετά μεγάλο εύρος επιστημονικών κλάδων τόσο θεωρητικών όσο και θετικών. Παράλληλα έχω φοιτήσει σε καλλιτεχνικό σχολείο κάτι το οποίο μου έδωσε καλλιτεχνική παιδεία από μικρή ηλικία. Ειδικεύομαι σε μαθήματα αγγλικών και γαλλικών καθώς και στη βοήθεια θεωρητικών κυρίως  μαθημάτων δημοτικού.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εμπειρία μου με παιδιά κυρίως μικρότερων ηλικιών μου έχει δώσει την απαραίτητη υπομονή στη διδασκαλία και τον τρόπο να καταλαβαίνω τις ανάγκες του εκάστοτε παιδιού τόσο στο διάβασμα του για το σχολείο όσο και στην προσοχή του και τον τρόπο επεξεργασίας των πληροφοριών που λαμβάνει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω ασχοληθεί εκτενώς με μετάφραση και επιμέλεια κειμένων σε 3 γλώσσες, με ιδαίτερα μαθήματα σε Αγγλικά, Γαλλικά, καλλιτεχνικά καθως επίσης και βοήθεια στη μελέτη σε δημοτικό και γυμνάσιο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι αυτό που με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούμαι και κατ'επεκταση να γίνω καλύτερη στη μετάδοση αυτής της πληροφορίας. Είναι ένας φαύλος κύκλος που αρχικά βελτιώνει εμένα και στη συνέχεια τη συνεργασία μου με τους μαθητές μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με προσεκτική παρακολούθηση της πορείας του στην εκπαίδευση του και παράλληλα προσωπικής εκτίμησης των αναγκών βάσει του χαρακτήρα του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές