Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αδάλιαλης Τάσος

Μαθηματικός με κατευθυνση Πληροφορικής
Business Computing
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πανεπιστημιο Ιωννινων
Πτυχίο - Μαθηματικός με κατευθυνση Πληροφορικής 2019 Επαληθευμένο
Πανεπιστημιο Μακεδονιας
Master - Business Computing 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα ! 

Παραδίδω μαθήματα στην Ελλάδα και στον εξωτερικό από το 2014 σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Φοιτητές ιδιαίτερα και σε τμήμα 2-3 ατόμων είτε στο χώρο σας είτε στο γραφείο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Ως εκπαιδευτικος συμβουλος μπορω να σας βοηθησω να επιλεξετε το καταλληλο προγραμμα. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις εισαγωγικες εξετάσεις στα Πρότυπα Σχολεία και για τις κατατακτήριες εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο. Εξειδικεύομαι στην προετοιμασία για Διαγωνισμούς Μαθηματικών, IB, SAT, AP και στην διδασκαλία ενηλίκων σε ειδικές ορολογίες. Επίσης είμαι ενεργό μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Τέλος για τα Πανεπιστημιακά Μαθήματα χρειάζονται 10 ώρες συνήθως για όποιον έχει μια επαφή με το μάθημα για να περαστεί. Αν χρειαστούν περισσότερες καλύπτονται από εμένα.Σε περίπτωση που στόχος είναι βαθμοί 8-10 ανάλογα με το επίπεδο του φοιτητή, χρειάζονται περίπου 22 ώρες, το μάθημα γίνεται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό, με μεγαλύτερη εκβάθυνση και κατανέμουμε τις ώρες σε περίπου 14 εβδομάδες. Μπορείτε να ζητήσετε το βιογραφικό μου στέλνοντας μου μήνυμα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα γίνεται ατομικά ή και σε μικρές ομάδες μαθητών.
Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη στις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών. Μετά τη διαπίστωση των βασικών αδυναμιών και κενών το πρώτο διάστημα, βασικό μέλημα είναι η κάλυψη αυτών, ώστε να μπορεί ο μαθητής ή η μαθήτρια να χτίσει ένα στιβαρό οικοδόμημα λειτουργικής γνώσης και χρήσης της με κριτική σκέψη, πολλούς εναλλακτικούς τρόπους και υπό την πίεση των εξετάσεων αν χρειαστεί.
Το υλικό του μαθήματος είναι προσωπικές σημειώσεις και εξατομικευμένο ασκησιολόγιο που απορρέει από τις στοχεύσεις του σχολικού βιβλίου ή του πανεπιστημιακού συγγράμματος, όπως και η χρήση καταξιωμένων βοηθημάτων έντυπων ή/και ηλεκτρονικών.
Η μορφή του μαθήματος διαφέρει αναλόγως των αναγκών και των στόχων των μαθητών (βοήθεια για την κατανόηση του αντικειμένου, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, συμμετοχή σε πανελλαδικές εξετάσεις, επιτυχία στην εξεταστική περίοδο κ.α.) όπως επίσης προσαρμόζεται και στην ηλικία τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δουλεύω από το 2017 στους μεγαλύτερους Φροντιστηριακούς Ομίλους, Κοινωνικά Φροντιστήρια και σε Ιδιαίτερα μαθήματα

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία και η μάθηση θα έπρεπε να δημιουργούν χαρά. Πόσο ισχυρός θα ήταν ο κόσμος μας αν είχαμε παιδιά που δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα, που δεν φοβούνται να σκεφτούν, και που έχουν έναν υπερασπιστή; Κάθε παιδί αξίζει έναν υπερασπιστή, έναν ενήλικα που δεν θα τα παρατήσει ποτέ, που καταλαβαίνει τη δύναμη της επαφής, κι επιμένει να γίνουν το καλύτερο που μπορούν.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πρώτον, θα κατασκευάσω πιθανές ερωτήσεις που θα έχουν στόχο τη διερεύνηση των σημείων στα οποία συναντούν δυσκολίες οι μαθητές καθώς και ερωτήσεις που έχουν στόχο την καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, δηλαδή ερωτήσεις που αφορούν στη διερεύνηση σχέσεων μεταξύ των εννοιών, συγκρίσεων, γενικεύσεων, κρίσεων και σχηματικών αναπαραστάσεων.

Δεύτερον, θα μελετήσω τις γραπτές εργασίες που έχουν ενδεχομένως εκπονήσει οι μαθητές καθώς και τα ερωτήματα που θέτουν κατά την επικοινωνία τους μαζί μου, προσπαθώντας να διαγνώσω το επίκεντρο των προβληματισμών τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην πορεία της μάθησης.

Τρίτον, θα εκμαιεύσω από τους μαθητές τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες ζητώντας να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως (π.χ. ποιες ήταν οι δυσκολίες που συναντήσατε, ποια σημεία δεν είστε βέβαιοι ότι έχετε καταλάβει, ποια σημεία θεωρείτε ενδιαφέροντα και χρήσιμα κλπ.)

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Ο καλύτερος καθηγητής με βοήθησε να βελτιωθώ πολύ στα μαθηματικά παρόλο που δυσκολευόμουν. Κάνει το μάθημα ευχάριστο και ενδιαφέρον και είναι κατανοητός και γεμάτος ενέργεια!

Adamopoulos Michalis
25.08.2023

Εξαιρετικός καθηγητής! Επικοινωνιακός, συνεπής, πρόθυμος να σε βοηθήσει και να σου λύσει κάθε απορία! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Νίκος Ιωαννίδης
13.08.2022

Μεθοδικός, συνεπής και συνεννοήσιμος! Βοήθησε την κόρη μου να ανέβει επίπεδο στα μαθηματικά!

Θάνος
11.07.2022