Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λιάκου Ζωή Αναστασία

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Τα ρωσικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Ολοκλήρωσα τις γνώσεις μου σπουδάζοντας αυτό το αντικείμενο στο Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ρώσικης Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών. Διδάσκω ρωσικά εδώ και δυο χρόνια και προετοιμάζω τους μαθητές για πτυχία όλων των επιπέδων, (Ινστιτούτο Πούσκιν, Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοβ της Ρωσίας, Κρατική Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας). Πέρα από την διδασκαλία ειδικεύομαι και στην μετάφραση από Ρωσικά σε Ελληνικά και Αγγλικά και αντιστρόφως, με εργασιακή εμπειρία στον τομέα αυτόν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω αρκετά ευέλικτο ωράριο, παραδίδω μαθήματα και online σε μαθητές από όλη την Ελλάδα, με εκτεταμένο, πρωτότυπο και εμπλουτισμένο διαδικτυακό υλικό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω επαγγελματική εμπειρία δυο χρόνων στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων ρωσικής γλώσσας σε όλες τις ηλικίες με προετοιμασία για πτυχία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Τα ρωσικά είναι η μητρική μου γλώσσα και την αγαπώ πολύ. Μου αρέσει να μεταδίδω την γνώση αυτή και να συστίνω στους μαθητές μου την πανέμορφη και ιδιαίτερη ρωσική κουλτούρα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω των σπουδών και των σεμιναρίων που έχω παρακολουθήσει έχω μάθει να αναγνωρίζω τις ανάγκες ενός μαθητή πολύ γρήγορα και να προασαρμόζω την διδασκαλία μου στις ανάγκες αυτές για ένα πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές