Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

EasyBlaBla! Εργαστήριο εξάσκησης ομιλίας ξένων γλωσσών!

Μαθαίνεις μία ξένη γλώσσα και θα ήθελες να εξασκήσεις τα προφορικά σου, να αποκτησεις ευφράδεια και αυτοπεποίθηση στην ομιλία σου;

Έλα στο EasyBlaBla! Ένα εργαστήριο που διοργανώνει το idietera.gr με επίλεκτους και έμπειρους καθηγητές ξένων γλωσσών για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τα προφορικά τους!

Πώς λειτουργεί;

Το EasyBlaBla είναι ένα εργαστήριο όπου μία μικρή ομάδα ομιλητών εξασκούν τα προφορικά τους σε φιλικό κλίμα, βελτιώνουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, αποκτούν το θάρρος να μιλήσουν και χτίζουν αυτοπεποίθηση για την ομιλία τους! Το εργαστήριο γίνεται αποκλειστικά Online και οι ομάδες χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδο γλωσσομάθειας. Κάποιος μπορεί φυσικά να συμμετέχει σαν απλός ακροατής, ώστε να βελτιώσει τις ακουστικές του δεξιότητες. 

Με την καθοδήγηση των έμπειρων και επίλεκτων καθηγητών του idietera.gr!

Οι έμπειροι καθηγητές του idietera.gr διοργανώνουν και συντονίζουν την συζήτηση έχοντας προετοιμάσει συγκεκριμένα θέματα και υλικό (βίντεο, εικόνες, κείμενα, παιχνίδια). Οι καθηγητές μας παροτρύνουν τους συμμετέχοντες στη συζήτηση και είναι στη διάθεσή τους για ερωτήσεις και καθοδήγηση σχετικά με τη σωστή χρήση της γλώσσας. Οι ομάδες περιλαμβάνουν άτομα από όλες τις ηλικίες, παιδία και ενήλικες! 

Ιδανικό για ενήλικες!

Χρειάζεσαι να βελτιώσεις τα προφορικά σου λόγω εργασίας; Σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ή να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό και χρειάζεσαι εξάσκηση; Μήπως ήρθε η ώρα για εκείνο το master σε ξένη γλώσσα; Έλα στο EasyBlaBla και απόκτησε την άνεση στα προφορικά σου!

Δεν φοβόμαστε τα λάθη!

Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τα προφορικά μας, να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να αποκτήσουμε ευφράδεια στην ομιλία της ξένης γλώσσας, μέσα σε ένα φιλικό και κοινωνικό κλίμα. 

Πότε;

Ομάδα Αγγλικών: κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 18:00.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από 8€ την ώρα.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!