Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δημητριάδη Βανέσσα

Ιταλική Φιλολογία
Παλαιό Φάληρο
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ιταλική Φιλολογία 2019 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ciao a tutti!

Είμαι η Vanessa, 29 χρονών, είμαι Ιταλίδα και Πτυχιούχος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) με Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας. Παραδίδω μαθήματα Ιταλικών, online και διά ζώσης, για όλες τις ηλικίες, από το 2015 εώς σήμερα. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν ατομικά ή ομαδικά και προσαρμόζονται βάση τις ανάγκες των μαθητών. Δίνεται έμφαση στην σωστή προφορά, στην άνεση της ομιλίας και στην εκμάθηση με φυσικό τρόπο. Αναλαμβάνω την προετοιμασία και για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού Celi αλλά και για το αντίστοιχο κρατικό ΚΠΓ. Το γεγονός οτι έχω διπλή υπηκοότητα (Ιταλική - Ελληνική) , μου δίνει το προνόμιο να διδάσκω την Ιταλική γλώσσα με πιο εύστοχο τρόπο κι αυτό αποτελεί με την σειρά του προνόμιο και των μαθητών μου όσον αφορά την εκμάθησή τους κατά την διάρκεια των μαθημάτων, αλλά και στην τελική τους εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας. Οι παραδόσεις των μαθημάτων μου γίνονται πάντα σε φιλικό κι ευχάριστο περιβάλλον.

Grazie!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι Νative Speaker και πολύ θετικός άνθρωπος, με τους μαθητές μου κάνουμε εργασία και χαρά. Οι τιμές είναι συζητήσιμες. Γίνομαι αυτό που θα ήθελα να βρω εάν έψαχνα για καθηγητή ξένης γλώσσας. Δεν βλέπω τους μαθητές μου ως μαθητές αλλά ως συνανθρώπους μου που αλληλοβοηθιόμαστε και τυχαίνει επί της εκάστοτε παρούσας κατάστασης να τους στηρίζω στο προσωπικό τους βήμα προς την εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Μαθήματα Ιταλικών διά ζώσης και online απο το 2015 εώς σήμερα σε παιδιά και ενήλικες, βοήθεια επιπλέον σε Πανεπιστημιακές εργασίες ,εκφώνηση ομιλιών, εξετάσεις Πανεπιστημίου και Πανελληνίων, σε μεταφράσεις, αλλά και σε επαγγελματικά ταξίδια και επαγγελματικές συνεργασίες. Επιπλέον προσωπική επαγγελματική εμπειρία με την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων "Θεωρία και Πρακτική της Μετάφρασης", "Μεθοδολογία και Πρακτική της Διδασκαλίας της Ιταλικής ως ξένη γλώσσα'' και "Η εκμάθηση στην Παιδαγωγική ψυχολογία".

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα την διδασκαλία γιατί μ'αρέσει να βοηθάω τους συνανθρώπους μου να πραγματοποιούν τους στόχους τους με χαρά και θετική στάση και επίσης λατρεύω τα Ιταλικά και την Ιταλική κουλτούρα και μιάς και είναι η μητρική μου γλώσσα έχω έναν παραπάνω λόγο να την διδάσκω με αγάπη και μεράκι. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα προηγηθεί μια συζήτηση με τον μαθητή στην οποία θ' αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους θέλει να μάθει τη γλώσσα, τους στόχους του, ποιά είναι η μέχρι τώρα σχέση του με την Ιταλική γλώσσα και επιπλέον θα συζητήσουμε τις τυχόν ιδιαίτερες προτιμήσεις του μαθητή όσον αφορά τον τρόπο που θα γίνεται το μάθημα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

33 Κριτικές

Η Βανέσσα είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια η οποία εκπέμπει επαγγελματισμό και ταυτόχρονα μια άνεση προς τον μαθητή, το οποίο είναι σημαντικό ώστε να μην δημιουργείται άγχος. Είναι εξαιρετικά οργανωμένη και παρούσα όταν χρειάζομαι βοήθεια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Panagiotis Kompogiannis
11.04.2024

Η Βανέσσα είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια. Μεταδοτική και ευχάριστη, πρόθυμη να προσαρμοστεί στις ανάγκες του μαθητή και να Οργανώσει το κάθε μάθημα αναλόγως . Οι ώρες των μαθήματών περνούν πάντα ευχάριστα, και η Βανέσσα  θα είναι πάντα διαθέσιμη για απορίες ή ερωτήσεις . 

Hercules
28.03.2024

Εξαιρετική καθηγήτρια με μεταδοτικότητα.

Venice Nikol
21.03.2024