Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Β. Ιωάννης

Οικονομικών Επιστημών
MBA Master in Business Administration
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Οικονομικών Επιστημών 2003
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Master - MBA Master in Business Administration 2019
Instituto Cervantes
Δίπλωμα - Diploma de Español como lengua extranjera (Nivel Superior) 2008
Instituto Cervantes
Δίπλωμα - Diploma de Español como lengua extranjera (Nivel Superior) 2008
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Σου αρέσει το πώς ακούγεται η ισπανική γλώσσα; Σου αρέσουν οι ισπανόφωνες ταινίες, σειρές; Καταλαβαίνεις μερικά ισπανικά αλλά έχεις δυσκολία να τα μιλήσεις άπταιστα ή μήπως σκέφτεσε να ταξιδέψεις σε ισπανόφωνες χώρες; Τότε είναι η ευκαιρία σου να μάθεις την 2η πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο. Όλα online, σύνδεση από οπουδήποτε θέλετε.

Όλα online, σύνδεση από οπουδήποτε θέλετε, προσαρμοσμένα μαθήματα στις ανάγκες των μαθητών (DELE, ΚΠΓ, Erasmus), χρήση επιπλέον οπτικοακουστικού υλικού.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γεια, είμαι ο Ιωάννης, έχω μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία ισπανικών σε ενήλικες.  Μου αρέσει να δίνω πληροφορίες με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο για να σε βλέπω να προχωράς γρήγορα!  Έχω μεγάλη εμπειρία στο να δίνω μαθήματα προσανατολισμένα στο DELE (Επίσημη Εξέταση του Instituto de Cervantes).  Τα μαθήματά μου είναι διασκεδαστικά, πολύ εξατομικευμένα και έχουν 100% χρήσιμες πληροφορίες για κάθε περίσταση: δουλειά, καθημερινή ζωή, πανεπιστήμιο κ.λπ.

Τόλμησε να μάθεις ισπανικά μαζί μου και σε διαβεβαιώνω ότι το επίπεδό σου θα βελτιωθεί!

Επαγγελματική Εμπειρία

12 ετή εμπειρία (δια ζώσης και online). Όλα online, σύνδεση από οπουδήποτε θέλετε, προσαρμοσμένα μαθήματα στις ανάγκες των μαθητών (DELE, ΚΠΓ, Erasmus), χρήση επιπλέον οπτικοακουστικού υλικού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει να δίνω πληροφορίες με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο για να σε βλέπω να προχωράς γρήγορα!  Έχω μεγάλη εμπειρία στο να δίνω μαθήματα προσανατολισμένα στο DELE (Επίσημη Εξέταση του Instituto de Cervantes). 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχω μεγάλη εμπειρία στο να δίνω μαθήματα προσανατολισμένα στο DELE (Επίσημη Εξέταση του Instituto de Cervantes).  Τα μαθήματά μου είναι διασκεδαστικά, πολύ εξατομικευμένα και έχουν 100% χρήσιμες πληροφορίες για κάθε περίσταση: δουλειά, καθημερινή ζωή, πανεπιστήμιο κ.λπ.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός καθηγητής και άνθρωπος. Είναι μεταδοτικός και εξηγεί αναλυτικά ό,τι χρειάζεται να μάθει κάποιος. Κάνει ενδιαφέρον το μάθημα δίνοντας παραδείγματα και χρησιμοποιώντας βιντεάκια, τραγούδια κτλ και νοιάζεται να καταλάβουν οι μαθητές του με ουσιαστικό τρόπο κάτι. Μου είχε κάνει μαθήματα Ισπανικών πριν πάω Ισπανία, και μέσα από την εξάσκηση που κάναμε έμαθα να επικοινωνώ σωστά με τους γύρω μου. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα! 

Πηνελόπη
09.05.2023