Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σάλιακας Κωνσταντίνος

Φυσικός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φυσικός 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι Φυσικός με μεγάλη διδακτική εμπειρία 16+ χρόνων και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας ,Βιολογίας σε μαθητές Δημοτικου,Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ (Eιδικότητες Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας καιθώς και Μαθηματικά Α΄,Β΄ & Γ΄ )  και αναλαμβάνω προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων  Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Κατέχω διδακτική εμπειρία 16+ Χρόνων με πολλές επιτυχίες και μαθητές που πέρασαν σε απαιτητικές σχολες πετυχαίνοντας υψηλές θέσεις.

Παράλληλα με τα ιδιαίτερα μαθήματα που κανω με φυσική παρουσία και στο φροντιστήριο,  τα τελευταία 8 χρόνια εργάζομαι σε ένα online φροντιστήριο με αποτέλεσμα να έχω τελειοποιήσει τη διδακτική μου μέθοδο στα εξ αποστάσεως μαθήματα μέσω ηλεκτρονικών πλαρτφορμών, όπως το wiziq, skype, facebook, viber κλπ και να μπορώ να αναλάβω εξολοκλήρου καποιον μαθητή χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία γλιτώνοντας έτσι κόπο και ταλαιπωρία κάνοντας πιο αποτελεσματικό μάθημα. 

Μέχρι πρόσφατα ήμουν Ακαδημαϊκός Εκπρόσωπος του Ομίλου Πουκαμισά στο μάθημα της Φυσικής , ετοιμάζοντας τα διαγωνίσματα για τα τμήματα γυμνασίου όλου του ομίλου Πανελλήνια. 

Οι τιμές που αναγράφονται ανά ώρα ξεκινάνε απο 15 ευρώ για Προετοιμασία Γυμνασίου και  ανάλογα με τη τάξη του Λυκείου μεταβάλεται σε λογικά πλαισια και πάντα κατοπην συνενόησης με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και ανάλογα με το πόσα μαθηματα θα επιλέξει προσπαθώντας να κάνω ότι καλυτερο μπορώ. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι μεθοδικός και κατέχω μεγαλη εμπειρία στα μαθήματα που παραδίδω σε παιδια κατέχοντας σε βάθος το αντικείμενο του εκάστοτε μαθήματος. Είμαι ιδιαίτερα μεταδοτικός και μπορώ να παρουσιάσω ακόμη και τις πιο απαιτητικές έννοιες με απλο και κατανοητό τρόπο. Με όλα τα παιδιά που είχα ανά τα χρόνια έχουμε άριστες σχέσεις και πάντα κατάφερνα να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους όσο απαιτητικά κι αν ειναι και να μπορέσω να τα τα προετοιμάσω όσο πιο αποτελεσμετικά γίνεται. Οι επιτυχίες που είχα τα τελευταια 13+ χρόνια που κάνω αυτό που σπούδασα και αγαπώ το μαρτυρουν. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Απρίλιος 2021-Σήμερα

Εκπρόσωπος του Ακαδημαϊκού Τμήματος του Ομίλου Πουκαμισά στον τομέα Φυσικής Γυμνασίου και παράλληλα στα τμήματα Αριστείας.

Σεπτέμβριος 2021- Σήμερα

Καθηγητής Φυσικής στον Ακαδημαϊκό Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στα τμήματα μελέτης Γυμνασίου

Σεπτέμβριος 2017- Σήμερα

Παράδοση Online Ηλεκτρονικών Μαθημάτων Φυσικής και Μαθηματικών με την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα 

Ιούνιος  2018- Αύγουστος 2018

Σερβιτόρος στην ταβέρνα το Μενέλαος, Διαπόρι  Λήμνος ταυτόχρονα με την παράδοση ιδιαιτέρων Μαθημάτων

Μάιος  2016 – Σήμερα

Παράδοση Ιδιαίτερων Μαθημάτων Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας και   Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και προετοιμασία για Πανελλήνιες Εξετάσεις και Φοιτητές.

Σεπτέμβριος 2015 – Μάιος 2016

Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων, και παράλληλα στον ελεύθερο χρόνο μου κατά τις εξόδους προετοίμαζα μαθητές γυμνασίου, πρώτης και δευτέρας λυκείου.

Σεπτέμβριος 2013  –  Σεπτέμβριος 2015

Παράδοση Ιδιαίτερων Μαθημάτων Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας και   Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και προετοιμασία για Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ιούνιος 2011 – Σεπτέμβριος 2013

Σερβιτόρος στην ταβέρνα το Κύμα, Μούδρος Λήμνος τις τουριστικές περιόδους και παράλληλα παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου

Ιούνιος 2005  –   Ιούνιος 2011

Υπάλληλος Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Αναστασίας Λίμα, Ατσική Λήμνος

(Τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα και  Καλοκαίρι κατά τις διακοπές μου στην Λήμνο )

Σεπτέμβριος 2009 – Ιούνιος 2011

Παράδοση Ιδιαίτερων Μαθημάτων σε φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολογίας του Τ.Ε.Ι Καβάλας κατά την παραμονή μου εκεί και ετοιμασία και παράδοση εργασιών και εκπόνηση πτυχιακών κατά παραγγελία.

Σεπτέμβριος 2007 – Ιούνιος 2009

Παράδοση Ιδιαίτερων Μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου

Ø Κατέχω από το 2016 άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της διδασκαλίας σε φροντιστήρια και αναγγελίας κατ’ οίκον διδασκαλίας από τον ΕΟΠΠΕΠ    

  ( ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΕ.04.01) και ΚΑΤ 'ΟΙΚΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

( ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΕ.04.01)) με αριθμό πρωτοκόλλου 48441.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο πρωταρχικός λόγος που διάλεξα να καθηγητής φυσικής και να ασχοληθώ με την εκπαιδευση ήταν γιατί ηθελα να κάνω στα παιδιά το μάθημα όπως δε μας το έκαναν εμάς όταν είμασταν μαθητές στο σχολείο και γιατί ήμουν περιέργος να δω πως λειτουργουν όλα όσα με περιστοίχιζαν. Στη πορεία ανακάλυψα  ότι όντως έχω ταλέντο σε αυτό το κομμάτι και ότι με γεμίζει ακόμη περισσότερο όσο περισσότερο ασχολούμαι με το αντικείμενο. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από τα πρώτα ήδη λεπτα με το μαθητή στο μάθημα μπορώ να αντιληφθώ τι μπροει να χρειάζεται ο μαθητής,και συνδυασμό με μια σειρά ερωτήσων πάντα ανάλογα την τάξη να δω το γνωστικό επείπεδο στο οποίο βρίσκεται, καθώς και τι μπορεί να τον παρακινήσει ώστε να στηριχθώ σε αυτό για να μπορέσω να τον κάνει να ξεπεράσει τα εκάστοτε γνωστικά προβληματα που μπορεί να έχει. Με χαρακτηρίζει ότι μπορώ και κερδίζω την εμπιστοσύνη των μαθητών μου και μαζί μπορουμε και λύνουμε οποιαδήποτε δυσκολια στα μαθήματα τους. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
17

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητής, με μεταδοτικότητα και υπομονή, και επικοινωνιακός με τους μαθητές.

Αγλαΐα Μάντσου
25.04.2024

Εξαιρετικος, φιλικός, μεθοδικός.

Βαρβαρα κυριακιδου
25.04.2024

Κωνσταντινος Σαλιακας, ενας καθηγητης που ειναι καλος στην δουλεια που κανει με τα παιδια .το μαθημα του ειναι απλοικο και βοηθαει να γινει κατανοητο από τα παιδια... Ακομη και στο on line μαθημα διδασκει σαν να βρισκεται διπλα στο παιδι. Ειναι ενας καθηγητης που θα τον προτεινα και σε αλλους γονεις.. Εχω μεινει ευχαριστημενη από την βοηθεια που εχει προσφερει στο δικο μου!

ΣΚΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΚΑ
24.04.2024