Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεωργούλας Άρης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Δίπλωμα - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών 2021 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

 アレス「家庭教師」

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών όλων των επιπέδων από καθηγητή με πολυετή διδακτική εμπειρία .

- Προετοιμασία για τις εξετάσεις Ιαπωνικής Γλωσσομάθειας (JLPT). 

- Ταχύρυθμα μαθήματα για Εργασία/Ταξίδι/Σπουδές στην Ιαπωνία.

- Δυνατότητα παράδοσης ομαδικών μαθημάτων σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. (Πιο συγκεκριμένα η έναρξη νέων τμημάτων πραγματοποείται τον Σεπτέμβρη και τον Ιανουάριο-Φλεβάριο)

- Παροχή δωρεάν βιβλίων, σημειώσεων και λογισμικού και υλικού πάσης φύσεως.

Παρακαλώ πολύ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε λεπτομέρεια και διευκρίνιση!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διδάσκω σε όλους μου τους μαθητές ότι η Ιαπωνική γλώσσα δεν είναι «Δύσκολη». Είναι ΑΚΡΩΣ μοναδική, ιδιαίτερη και γοητευτική. Συνεπώς πιστεύω πως και η ίδια η διαδικασία εκμάθησης θα πρέπει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη και σίγουρα θα σας γοητεύσει!

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των διαλέξεων μου, είναι πως η εκμάθηση γίνεται με δικό μου σύστημα και υλικό το οποίο είναι μοναδικό. Ακολουθώντας τους πυλώνες της βασικής μάθησης εντάσσω ψυχαγωγικά μέσα, όπως αγαπημένες ταινίες, anime και manga για την ορθότερη κατανόηση των εννοιών που συναντάμε, μέσα από την εμφάνισή τους υπό πραγματικές συνθήκες και όχι στο απρόσωπο περιβάλλον των περισσότερων εμπορικών βιβλίων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Επιπρόσθετα λόγω των σπουδών μου έχω πλήρη κατάρτιση στην χρήση συγχρόνων τεχνολογιών, κάτι το οποίο μου επιτρέπει να τις επιστρατεύω διαρκώς προς όφελος των μαθητών μου. Κατά αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο κατακτούν ευκολότερα την ιαπωνική γλώσσα, αλλά και πολλές τακτικές και μεθόδους προσέγγισης και αντιμετώπισης ενός προβλήματος, οι οποίες σίγουρα θα φανούν χρήσιμες στην υπόλοιπη ζωή τους.

Τέλος, πάνω απ’ όλα προσπαθώ σαν καθηγητής να αποτελώ καθημερινά πρότυπο για τους μαθητές μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι ένας καθηγητής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ζωή των μαθητών του και για αυτό είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και τον χρόνο τους.

Ανυπομονώ να γνωριστούμε και να κάνουμε μαζί το πρώτο σου βήμα σε αυτό το μοναδικό ταξίδι!

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω ασχοληθεί με την διδασκαλία ιδιαιτέρων μαθημάτων πολλά χρόνια από το λύκειο εως και το πανεπιστήμιο, βοηθώντας δεκάδες μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα ιαπωνικά αποτελούν την εξέλιξη και το τελευταίο σκαλοπάτι αυτής της πορείας συνδυάζοντας την εμπειρία με το πάθος μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για την Ιαπωνική γλώσσα ξεκινάει κάπου στα εφηβικά μου χρόνια. Λίγο τα μυστήρια Ιδεογράμματα, λίγο η γοητευτική χροιά της γλώσσας οδήγησαν σιγά σιγά στην ενασχόληση μου η οποία έγινε τελικά σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας. Όταν ξεκίνησα να σπουδάζω, αποφάσισα να εξελίξω τις ικανότητές μου, καθώς η Ιαπωνία σαν χώρα θα μπορούσε να μου προσφέρει πολλές επαγγελματικές διεξόδους λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου (ΗΜΜΥ Πολυτεχνείο). Σε αυτό το σημείο ξεκίνησα να διδάσκω και τελικά συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπώ πραγματικά τη γλώσσα και πόση ικανοποίηση αντλώ από την μετάδοση της και την χαρά των μαθητών μου. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω το πραγματικό μου πάθος και να ασχοληθώ με την διδασκαλία ιαπωνικών σαν κύριο επάγγελμα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διδακτική εμπειρία που κατέχω από τα σχολικά μου κιόλας χρόνια, μου έχει επιτρέψει να διακρίνω τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μαθητή προσαρμόζοντας τον τρόπο διδασκαλίας και δίνοντας έμφαση και βαρύτητα στα απαραίτητα σημεία.

Πολύ συχνά απαιτείται να δοθεί βαρύτητα σε διαφορετικά σημεία στο ταξίδι εκμάθησης του κάθε μαθητή για την ομοιόμορφη ολοκλήρωσή του. Δουλεύοντας λοιπόν με χαμόγελο και υπομονή στα κρίσιμα εκείνα σημεία, οδηγούμαστε πάντα σε ένα αποδοτικό, παραγωγικό και πάνω απ’ όλα ευχάριστο μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Ο Άρης είναι πολύ βοηθητικός πολύ φαν και χαλαρός στο μάθημα και πραγματική ευκαιρία.  Ανεπιφύλακτα κάνετε εστο ένα μάθημα δοκιμαστικό γιατί αξίζει.  

Χρονοπουλος Κωστής
21.02.2024

Εξαιρετικός καθηγητής. Το μάθημα είναι διασκεδαστικό και συνάμμα αποτελεσματικό. Πραγματικά ευχαριστιέμαι το μάθημα και ανυπομονώ για το επόμενο. 

Είχα κάνει μαθήματα και στο παρελθόν και δυστυχώς επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος τα σταμάτησα. Βρήκα τον Άρη και από την πρώτη επικοινωνία μαζί του κατάλαβα την αγάπη του για τα Ιαπωνικά και την Ιαπωνική Κουλτούρα.Σε λίγο χρόνο κατάφερα να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο και να διορθώσω όποια κενά είχα.Πραγματικά η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα.

Σας συστήνω τον Άρη ανεπιφύλακτα.Δεν υπάρχει καλύτερος καθηγητής Ιαπωνικών.

Διονύσιος Ρου΄βαλης
29.03.2023

Κατέληξα στον Άρη μετά από πολύμηνη αναζήτηση καθηγητή για να συνεχίσω τις Ιαπωνικές μου σπουδές. Πραγματικά είχα τόσα κενά τα οποία ο Άρης με τρομερή υπομονή και κατανόηση μου υπέδειξε που και πολύ ευγνώμον που απέκτησα ξανά όρεξη να συνεχίσω. Όλα αυτά οδήγησαν επιτέλους στην απόκτηση του Ν3 το οποίο πάλεψα προηγουμένως χωρίς επιτυχία. Αυτό για μένα αποδεικνύει πόσο διαφορετικά διδάσκει κάθε καθηγητής και πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει αυτό στην πορεία ενός μαθητή. Μακάρι να είχα ξεκινήσει από το μηδέν με τον Άρη και να είχα μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εικόνα της γλώσσας. Πραγματικά η προσέγγιση των ιδεογραμμάτων είναι επαναστατική. Συνοπτικά, θα πρότεινα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να δώσει την ευκαιρία στον Άρη να του αποδείξει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει και να μην ξανακοιτάξει πίσω. Τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν. 先生、本当にありがとうございました。

Άλκης Χατζηπέτρου
08.02.2023