Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παγεωργίου Στέφανος

Στρατηγική Μελέτη και επίτευξη Στόχων
Φυσικομαθηματικό
Διόνυσος
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή 0 Επαληθευμένο
Πάντειο
Master - Στρατηγική Μελέτη και επίτευξη Στόχων 2021 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Φυσικομαθηματικό 1996 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

"Οταν η ύλη γίνεται δύσκολη ο τρόπος θα είναι εύκολος"

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ με Μεταπτυχιακό Μ.Α.( Master of Arts)  αναλαμβάνει υπεύθυνα και παρέχει βοήθεια σε όλα τα μαθήματα και Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία- Βιολογία. Μεταπτυχιακό στη Μελέτη-Στρατηγική επίτευξης στόχων - Αριστούχος (Αριστα 10)  Μετεκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής από ΕΚΠΑ, Επιμόρφωση με Αριστα σε Δυσλεξία και Μαθηματικά (από ΕΚΠΑ), Μετεκπαίδευση ΗΠΑ (από 20 που επιλέχθηκαν παγκοσμίως) στην Ειδική Αγωγή (Houston -Texas), Εξειδίκευση στην Διεπιστημονική Προσέγγιση Ειδικής Αγωγής ,ΕΚΠΑ. Φυσικομαθηματικός 20ετής εμπειρία, μεγάλες επιτυχίες (90%) εξειδίκευση σε Δυσλεξία - Διάσπαση Προσοχής - Ν. Υστέρηση - Φάσμα -Asperger's Syndrome, Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσαριθμησία, Δυσγραφία,Ασθενή Μνήμη. ΔΕΠΥ.Μελος της Εταιρείας ΔΕΠΥ Ελλάδος -ADHD Greece. Πιστοποίηση στο εγκυρότατο Αθηνά Τέστ για δυσαναγνωσία δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες. Χορήγηση στους μαθητές μας εάν απαιτηθεί. Με πρόγραμμα, μέθοδο, όρεξη για δουλειά αντιμετωπίζεται η μειωμένη μαθησιακή απόδοση με Εξατομικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό Αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών. Μετεκπαίδευση στην Υποστήριξη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση σε Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες με άριστα, Πιστοποιημένη επάρκεια ΔΕΠΥ. Καινοτόμες μέθοδοι ενίσχυσης μάθησης. Εξειδίκευση Γραφοκινητικής Ανάπτυξης, Βελτίωση γραφής - Λεπτού Συντονισμού. Μετεκπαίδευση - Εξειδίκευση στην Αξιολόγηση και Τεχνικές Παρέμβασης Διαταραχών Λόγου. Πιστοποίηση Επαγγελματικών Γνώσεων & Δεξιοτήτων ΔΕΠΥ από Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά & Unicert. Κάλυψη κενών, αποκατάσταση δυσκολιών. Καλύπτει μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου έως Πανελλήνιες Εξετάσεις με αξιώσεις. (Δυνατότητα - εφόσον επιθυμείτε - και για on line μαθήματα με τεχνολογία αιχμής). Διαμόρφωση, υποστήριξη καλοκαιρινού προγράμματος σχολικής ετοιμότητας για μαθητές προς Α' Δημοτικού, Α' Γυμνασίου, Α' Λυκείου. Αριστη μεταδοτικότητα, πρωτοποριακά προγράμματα μάθησης. Χτίσιμο αυτοπεποίθησης - δημιουργία Ψυχολογίας Νικητή σε κάθε παιδί. Απόλυτα εξατομικευμένα προγράμματα άριστο αποτέλεσμα - μεγάλη πρόοδος στα παιδιά. Υπεύθυνη προετοιμασία για Πανελλήνιες Εξετάσεις. Καλύπτει Διόνυσο, Βορειοανατολική Αττική και πλησίον περιοχές, όλα τα παιδιά μπορούν να προχωρήσουν, να πάνε άριστα, να κατακτήσουν τους στόχους τους , να πετύχουν στη ζωή. Οταν η υλη είναι δύσκολη ο τρόπος θα είναι εύκολος! (20  Δημοτικό)

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χτίσιμο μιας δυναμικής σχέσης μαθητή και καθηγητή. Καθοδήγηση με έμφαση στην Ψυχολογία και τη συνεχή τόνωση της αυτοπεποίθησης. Αρχικά ο μαθητής αποκτά  κίνητρο, δύναμη, έμπνευση και τελικά πετυχαίνει  τον προσωπικό του στόχο.Mάχιμος καθηγητής με  πάθος σε αυτό που κάνω με στόχο την απόλυτη επιτυχία  του υποψήφιου ανεξαρτητα με το επίπεδο του. Ειδίκευση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ΔΕΠ-Υ και Δυσλεξία.

Διαθέτω  την  πολύχρονη εμπειρία για το τί ακριβώς χρειάζεται κάθε παιδί για να πάει άριστα στο σχολείο. Είμαι οπλισμένος με  την υπομονή ,ενδιαφέρον και ισχυρή  θέληση για να πετύχει κάθε παιδί που υποστηρίζω. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία σε Φροντιστήριο ΜΕ , Φυσική και Μαθηματικά σε Κρατικές Σχολές  , Διδασκαλία σε ΙΕΚ και ΣΜΥΑ, Διδασκαλία σε τριτοβάθμια εκπαίδευση , 25ετής διδασκαλία σε ιδιάιτερα μαθήματα , 25ετής  ενασχόληση με παιδιά με μαθησιακές ανάγκες 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η προσφορά στα παιδιά .Με συναρπάζει  να βοηθάω τα παιδιά να αφομοιώνουν καλά την καινούρια γνώση παρά τις δυσκολίες τους  με  προγραμα μέθοδο και αγάπη για  μάθηση. .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά εφαρμόζουμε διαγνωστικά τεστ και συζητάμε  με το παιδί και τους γονείς για τους στόχους που έχει θέσει. Με την πρόοδο του πρώτου μαθήματος είμαι σε θέση να εκτιμήσω το επίπεδο του κάθε παιδιού και τις εξειδικευμένες ανάγκες που έχει.Στη συνέχεια καταστρώνουμε μαζί ένα εξειδικευμένο μαθησιακό προγραμμα προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες του ώστε η επιτυχία ναγίνει μονόδρομος.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
25

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

 Κερδίζει την εμπιστοσύνη και την προσοχή του μαθητή. Δεν φλυαρεί με άσκοπες συζητήσεις και επικεντρώνεται στο έργο του. Έχει ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας με τον μαθητή με αποτελεσματικό τρόπο. Δίνει την δυνατότητα στον μαθητή να αναπτύξει τις ιδέες του με δημιουργικό τρόπο και να επιθυμεί την μάθηση.

Μπαρούτσος Δημοσθένης
13.03.2024

Ο κος Στέφανος  αποτελεί παράδειγμα εκπαιδευτικού. Γνώσεις έχουν και άλλοι αλλά η πολύχρονη εμπειρία του σε συνδυασμό με την αγάπη που έχει στα παιδιά, την επιμονή και υπομονή του φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα. Προσηλωμένος στον στόχο του, καταφέρνει και βρίσκει το "κουμπί" του παιδιού και το κάνει να θέλει να μελετήσει. Η διαφορά που έχω δει στον γιο μου ήταν ανέλπιστα καλή. Παρόλο που έχει μαθησιακές δυσκολίες έχει κατανοήσει πλήρως τις πιο δύσκολες έννοιες. Το ευχαριστώ είναι λίγο!

Νιώπα Αννα
13.03.2024

Η εμπειρία μου με τον κ Στέφανο σαν καθηγητής ήταν πολύ ωραία. Με προετοίμασε για την εξεταστική μου στο μάθημα των Μαθηματικών Μου άρεσε που ήταν αρκετά επεξηγηματικός κ υπομονετικός κ με βοήθησε να καταλάβω τις έννοιες από την αρχή. Έμαθα γι' αυτόν μέσω της αδερφής μου όπου την προετοιμάζε για τη Βιολογία στις πανελλήνιες κ πήγε άριστα !Έτσι αποφάσισα κ εγώ να του ζητήσω να μου κάνει μαθήματα. Αν κάποιο παιδί ψάχνει ιδιαίτερα, σίγουρα αξίζει και τα χρήματα κ το χρόνο που θα διαθεσει.Το μάθημα ήταν πάντα ευχάριστο και αποδοτικό . 

Κοσμαδακης Κώστας
26.07.2023