Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βουτσινά Δανάη

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Φοιτητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών κατ'οίκον σε μαθητές από προσχολική ηλικία έως μαθητές γυμνασίου καθώς και σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά. Τα μαθήματα είναι πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εφαρμόζω σύγχρονες εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας. Παρέχω πλούσιου εκπαιδευτικό υλικό που είναι προσαρμοσμένο σε κάθε μαθητή. Γίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις μαθησιακές δυσκολίες με στοχευμένα μαθήματα και επιπλέον ασκήσεις για εξάσκηση. Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία μου πάνω στην διδασκαλία μαθητών προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού- Γυμνασίου και ενήλικες καθώς και η χρήση καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού κάνουν τα μαθήματα εποικοδομητικά ως το έπακρον. Αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να δημιουργεί στους μαθητές την όρεξη και τη διάθεση να μάθουν περισσότερα για την Αγγλική γλωσσα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η όρεξη, η αγάπη και το μεράκι για την γλώσσα αυτή είναι τα εργαλεία που θα μεταδώσουν την γνώση μου στους μαθητές και θα τους βοηθήσει να αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα και να την κάνουν κτήμα τους!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στην πρώτη συνάντησή μας γίνεται μια συζήτηση με τον μαθητή έτσι ώστε να εντοπίσουμε από κοινού κάποιες πιθανές δυσκολίες ή παραλήψεις που μπορεί να έχουν προκύψει κατά το παρελθόν. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί μέσω κάποιου test σε μεγάλο ποσοστό, για να δούμε πιο είναι το επίπεδο στην γραμματική και στον προφορικό λόγο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές