Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιουμουρτζή Μαρία

Κλασική φιλολογία
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Φιλοσοφική σχολή
Πτυχίο - Κλασική φιλολογία 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτη του τμήματος κλασικής φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού- Γυμνασίου- Λυκείου. Παρέχω υποστηρικτικό υλικό για όλες τις τάξεις, μηνιαία διαγωνίσματα και τεστ και συνεχόμενη μέριμνα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες. Υπάρχει δυνατότητα δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιτυχία και ανέλιξη των μαθητών μου είναι η προτεραιότητα μου. Ευελπιστώ, μέσα από τις διδακτικές ώρες που μοιράζομαι με τα παιδιά, να τους μεταφέρω την αγάπη και τον ζήλο για το αντικείμενο, το οποίο έχω σπουδάσει. Το μάθημα είναι στηριγμένο σε νέες διδακτικές μεθόδους, που σέβονται την αυτοδιάθεση και ελευθερία έκφρασης του μαθητή, προκειμένου το μάθημα να είναι ταυτόχρονα και μια διαδικασία προσωπικής ωρίμανσης των ίδιων των παιδιών. Στα πιο πρακτικά κομμάτια της διδασκαλίας μου, φροντίζω, από το πρώτο κι ολας μάθημα, να ενημερώνω και να κατατοπίζω τους μαθητές μου για την ροή και την μέθοδο της διδασκαλίας που θα ακολουθήσω, αφήνοντας φυσικά περιθώρια συζήτησης και παρεμβάσεων και σεβόμενη την διαφορετικότητα του καθενός. 

Επαγγελματική Εμπειρία

•εμπειρία διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου.

•εκπόνηση ακαδημαϊκών εργασιών πάνω στον κλάδο της κλασικής φιλολογίας. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

 Η εσωτερική μου ανάγκη για προσφορά, με ωθούσε από πολύ μικρή ηλικία στο να θέλω να μοιράζομαι τις γνώσεις και τις σκέψεις μου με τους ανθρώπους. Το αντικείμενο που διδάσκω, μου δημιουργούσε πάντα μια ανάγκη για μεγαλύτερη εμβάθυνση πάνω σε θέματα γλώσσας και ιστορίας. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με επαγγελματικότητα και με την βοήθεια των γνώσεων, που διαθέτω  σχετικά με την αναγνώριση των μαθησιακών δυσκολιών και την αντιμετώπιση τους, είμαι σε θέση να αναγνωρίζω και να συνεισφέρω στην επίλυση αυτών των ζητημάτων. Κρατώντας προσωπικές σημειώσεις,τόσο από τα "λάθη" των μαθητών, όσο και από την καθημερινή διατριβή και τις προφορικές τους απαντήσεις, διαμορφώνω τα  "προφίλ" των παιδιών και έπειτα, επιχειρώ να μετατρέψω τα μειονεκτήματα του καθένα σε πλεονεκτήματα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές