Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζηπαπαθεοδωρίδης Κωνσταντίνος

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Χατζηπαπαθεοδωρίδης Κωνσταντίνος
PhD - 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Διδάκτωρ του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ΑΠΘ, με ειδίκευση στις Αμερικανικές Σπουδές και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών ως Ξένης/Δεύτερης Γλώσσας (ESL). Παραδίδονται δια ζώσης και διαδικτυακά μαθήματα όλων των επιπέδων με δυνατότητα ταχύρρυθμων προγραμμάτων προετοιμασίας για εξετάσεις πιστοποίησης (IELTS, ECCE, ECPE, FCE, etc.). Προσφέρονται πακέτα προετοιμασίας και σύνταξης αιτήσεων (application form, proposal, cover letter, resume) για φοίτηση σε πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα διεθνών πανεπιστημίων, καθώς και μαθήματα στήριξης βιβλιογραφικής έρευνας (annotation, abstracts, references, indexing) σε φοιτητες/τριες όλων των βαθμίδων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας αποκτήσει διδακτική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, είμαι σε θέση να προσφέρω εξατομικευμένα προγράμματα που βασίζονται στις εκάστοτε επιθυμίες και ανάγκες των μαθητών. Διατίθενται ευέλικτα ωράρια συνεργασίας και πακέτα προγραμμάτων που στοχεύουν στη βέλτιστη αφομοίωση της γλώσσας και την κατάκτηση των επιθυμητών στόχων εντός εύλογων χρονικών πλαισίων. Η μέθοδος διδασκαλίας μου βασίζεται κυρίως στην εκμάθηση μέσω textbooks/coursebooks σε συνδυασμό με πολυμεσικές δραστηριότητες και τη χρήση ψηφιακών μέσων. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο λόγος που επέλεξα τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας πηγάζει κυρίως από το ενδιαφέρον μου για την αγγλόφωνη λογοτεχνία και κουλτούρα, καθώς και από την επιθυμία μου να προσφέρω ένα μαθησιακό ταξίδι εξερεύνησης σε όσους/ες ενδιαφέρονται.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι τρόποι με τους οποίοους μπορούν να εντοπιστούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών είναι κυρίως μέσα από εξετάσεις αξιολόγησης (placement tests) και μέσα από την προφορική επικοινωνία βασικών πληροφοριών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές