Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδόπουλος Ραφαήλ

Κλασικών Σπουδών
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)
Πτυχίο - Κλασικών Σπουδών 2018
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι φιλόλογος, απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας Α.Π.Θ., με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές (Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά). Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθήτριες και μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς και των ΕΠΑΛ. Επίσης, είμαι διαθέσιμος για βοήθεια στη μελέτη μαθητριών και μαθητών του Δημοτικού σχολείου, κυρίως των μεγαλύτερων τάξεων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων.    

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω πλούσιο υλικό για βοήθεια των μαθητριών και των μαθητών. Το μάθημα γίνεται με ενεργή συμμετοχή των μαθητριών και των μαθητών! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετή εμπειρία ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι για εμένα ένα ταξίδι γνώσης και αλληλεπίδρασης. Δεν παύω να πιστεύω πως και ο εκπαιδευτικός είναι ένας μαθητής σε μεγαλύτερη ηλικία που ακόμη συνεχίζει να μαθαίνει. Στόχος μου είναι τόσο η μετάδοση γνώσεων και αξιών στις μαθήτριες και τους μαθητές όσο και η προσπάθεια για ενεργοποίηση της κριτικής ικανότητας και ενσυναίσθησης τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κάθε μαθήτρια και ο κάθε μαθητής είναι ένα διαφορετικό άτομο και έχει τις ιδαιτερότητές του. Σε ό,τι αφορά τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες στα πρώτα κιόλας μαθήματα διαφαίνεται η εκπαιδευτική ανάγκη που έχει ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια τόσο από τη συζήτηση και τον προφορικό λόγο όσο και από τον γραπτό λόγο. Για το λόγο αυτό το μάθημα προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση!

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές