Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βανούσης Χρίστος

Μαθηματικός
Νέα Ιωνία Αθήνα
Πτυχία
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πτυχίο - Μαθηματικός 2005
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Καθηγητής με φροντιστηριακή εμπειρία από το 2007 και συγγραφικό έργο, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Πληροφορικής σε μαθητές Λυκείου με στόχο την σωστή και μεθοδική προετοιμασία για τις Πανελλήνιες. Συνεχής καθοδήγηση των μαθητών, χρήση βιβλίων, διαρκής αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών.

Είμαι διευθυντής σπουδών και μέλος του ακαδημαϊκού τμήματος μεγάλου φροντιστηριακού ομίλου με συμμετοχή στη συγγραφή των βιβλίων, την επίλυση θεμάτων των Πανελληνίων και τα θέματα των διαγωνισμάτων προσομοίωσης Πανελληνίων στα Μαθηματικά και την Πληροφορική.

¨Εχω διδάξει σε δημόσια σχολεία και έχω συμμετάσχει σε ερευνητικές ομάδες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εμπειρία, μεθοδικότητα, προσαρμοστικότητα. Παροχή βιβλίων (αντί σημειώσεων) στα οποία είμαι ο ίδιος συγγραφέας ή μέλος της ομάδας συγγραφέων. Συνεργασία με με μεγάλο φροντιστηριακό όμιλο και παροχή τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Συγκεκριμένο πλάνο ύλης και έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης. Εγγύηση κάλυψης κενών από προηγούμενες τάξεις. Πολυετή εμπειρία και γνώση της διδασκαλίας των Μαθηματικών και της Πληροφορικής.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και δημόσια σχολεία από το 2007.

Έχω πλούσιο συγγραφικό έργο με σημαντική συμμετοχή στα μαθήματα Άλγεβρα Α και Β Λυκείου, Μαθηματικά ομάδας προσανατολισμού Β Λυκείου, Μαθηματικά προσανατολισμού Γ Λυκείου, Πληροφορική Β και Πληροφορική Γ Λυκείου (ΑΕΠΠ).

Συμμετοχή σε επιτροπές θεμάτων ΟΕΦΕ και των φροντιστηρίων με τα οποία συνεργάζομαι.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν ανέκαθεν κάτι που μου ταίριαζε. Από το 2007 που ξεκίνησα το ταξίδι μου ως εκπαιδευτικός μέχρι σήμερα, καταξιωμένο στέλεχος σε μεγάλο φροντιστηριακό όμιλο με αναγνωρισμένη πλέον αξία από όλους, ποτέ δε σταμάτησα να εξελίσσομαι.

Από την υπεύθυνη θέση που κατέχω σήμερα, ο στόχος μου είναι εκτός από τη διδασκαλία των μαθητών, που μου δίνει κίνητρα, να μεταλαμπαδεύσω τις εμπειρίες μου σε νέους συναδέλφους μέσα από τα σεμινάρια που συμμετέχω ως εισηγητής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Διαρκής αξιολόγηση σε κάθε μάθημα για να διαπιστώσω το βαθμό αφομοίωσης της ύλης από το μαθητή και έλεγχος όλων των ασκήσεων.

Συγκεκριμένοι εφικτοί στόχοι με σημεία αναφοράς που βοηθούν το μαθητή να τους κατανοήσει και ο ίδιος και να τους πετύχει.

Διαγωνίσματα προσομοίωσης που θα ελέγχεται η επίδοση του μαθητή και το επίπεδο επίτευξης των στόχων μας.

Συγκεκριμένο πλάνο ύλης που ολοκληρώνει την ύλη περίπου τέλη Φεβρουαρίου και αφήνει περιθώριο για επαναλήψεις κι επανέλεγχο των όσων έχουν διδαχθεί.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
16

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Ξεκινήσαμε φέτος μαζί του στη Β Λυκείου και κάναμε Άλγεβρα, Μαθηματικά Ομάδας και Πληροφορική. Εξαιρετικός, μεθοδικός, βοήθησε το παιδί να οργανωθεί και να μάθει να μελετάει. Πολύ μεταδοτικός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαργαρίτα Ραφαήλου
02.07.2023

Έκανε στην κόρη μου Μαθηματικά και ΑΕΠΠ για δύο χρόνια. Τη βοήθησε να καλύψει τα κενά στα Μαθηματικά και την έκανε να τα αγαπήσει. Σήμερα έδωσε το παιδί ΑΕΠΠ Πανελλήνιες και ο καθηγητής την είχε προετοιμάσει για όλα τα θέματα!!! Εξαιρετικός και μεθοδικός καθηγητής!

Σωτηροπούλου Βάσω
08.06.2023

Μεθοδικός και συστηματικός στην προετοιμασία του παιδιού. Συνεργαστήκαμε μαζί του από τον Οκτώβριο στην ΑΕΠΠ, που σταματήσαμε το φροντιστήριο. Όλα τα θέματα που έπεσαν σήμερα στις Πανελλήνιες τα είχε δουλέψει με το παιδί τον τελευταίο μήνα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.

Ραμβάνη Μαριλένα
08.06.2023