Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πλούμης Κώστας

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Ευρωπαϊκής Ιστορίας του Ιστορικού και Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών παραδίδει μαθήματα  Αρχαίων Ελληνικών, Νεοελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και  Αρχαιοελληνικής Γραμματείας σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.

Δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με χαρακτηρίζουν άριστη μεταδοτικότητα, συνέπεια και ευσυνειδησία στην διδασκαλία, εξαιρετική επικοινωνία με μαθητές και γονείς, μεθοδική οργάνωση των μαθημάτων, αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η τχενολογία (multimedia, διαδικτυακές ασκήσεις, διαδικτυακά μαθήματα)

Επαγγελματική Εμπειρία

Απο το 2017 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα και στο μάθημα της Ιστορίας.

Σεπτέμβριος 2019 - Δεκέμβριος 2019: Διδακτικό προσωπικό, υπέυθυνος διαχείρησης τάξης και συντονισμού εθελοντών εκπαιδευτικών στον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Κιβωτός του Κόσμου

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μετάδοση της γνώσης είναι το πάθος μου, γι΄ αυτό έχω επιλέξει να την υπηρετώ σαν καθηγητής αλλά και σαν μεταπτυχιακός φοιτητής. Μου αρέσει πολύ η ανθρώπινη επικοινωνία και η αλληλεπίδραση, καθηστώντας έτσι το επάγγελμα του καθηγητή την ιδανική επιλογή βιοπορισμού για εμένα. Προέρχομαι εξάλλου απο οικογένεια με παράδοση στην διδασκαλία, μιάς και ο πατέρας μου είναι καθηγητής αγγλικών με 40 χρόνια εμπειρία. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η πενταετής εμπειρία μου στην εκπαιδευτική διαδικασία, σε συνδυασμό με την παιδαγωγική επάρκεια που κατέχω απο το πτυχίο μου αποτελούν εχέγγυα της δυνατότητας μου να αξιολογήσω τις δυνατότητες αλλά και τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε μαθητή/μαθήτριας. Αυτό βεβαίως επιτυγχάνεται μετά απο συζήτηση με τον/την μαθητή/μαθήτρια και τους γονείς ,καθώς επίσης και απο την εκτίμηση των γραπτών και προφορικών επιδόσεων του/της που θα έχω στην διάθεση μου. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές