Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαφειράκης Φώτης

Κάτω Πετράλώνα
Πτυχία
Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης(Ι.Φ.Ε)
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Φώτης Ζαφειράκης,είμαι 19 ετών και αναζητώ την πρώτη μου εμπειρία ως δάσκαλος ιδιαιτέρων.Πέρυσι κατάφερα να πραγματοποιήσω την είσοδο μου στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(ΕΚΠΑ),όντας από τους πρώτους επιτυχόντες.Ειδικεύομαι στα θεωρητικά μαθήματα(Γλώσσα,Ιστορία,Φιλοσοφία,κοκ) και επιθυμώ να μοιραστώ τις γνώσεις του κλάδου μου με τα παιδιά.Για μένα μια τέτοια εμπειρία αποτελεί τεράστια πρόκληση,καθώς θέλω να παρακολουθήσω τόσο την εξέλιξη του παιδιού όσο και την δίκη μου μέσα απο την μαθησιακή μας συναναστροφή.

Ιδανικές περιοχές,όπου θα εξυπηρετούσαν καλύτερα τον προγραμματισμό των μαθημάτων θα ήταν αυτές κοντά στο κέντρο της Αθήνας(Πετράλώνα,Καλλιθέα,Μοσχάτο,Κουκάκι).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω άριστη σχέση με τα παιδιά και θεωρώ πως μέσα από την επίμονη προσπάθεια που έχω καταβάλει στην μαθητική μου πορεία ,θα μπορέσω να προσφέρω αντίστοιχα ερεθίσματα κινήτρου και διάθεσης για γνώση στου μαθητές μου.Έχω την τάση να πραγματοποιώ τα πάντα στην ζωή μου με επιμέλεια και προσοχή,ώστε να μην υπάρχουν πιθανότητες για εμφάνιση λαθών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πρόκειται για την πρώτη φορά που μπαίνω στην διαδικασία αναζήτησης μαθητών.Στο παρελθόν έχω πραγματοποιήσει εθελοντικές ξεναγήσεις στο κέντρο της αρχαίας Αθήνας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο χαρακτηρισμός του δασκάλου θα ήθελα να με συνοδεύει στο υπόλοιπο της επαγγελματικής μου καριέρας.Για αυτό ακριβώς επέλεξα να μπω σε αυτήν την διαδικασία,ώστε να αποκτήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται τέτοιες εμπειρίες.Όντας,ταυτόχρονα φοιτητής,αναζητώ ένα μικρό οικονομικό εισόδημα για να με βοηθήσει στην καθημερινότητα μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θεωρώ ότι μέσα από την συνεχή επαφή και εξοικείωση με τον μαθητή θα μπορέσω να κατανοήσω τις κλίσεις και τις αδυναμίες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές