Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μανουηλίδου Μαρία

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά δημοτικού ή και μεγαλύτερης ηλικίας. Είμαι κάτοχος πτυχίου Proficiency (Michigan) απο το 2011 και εκ τοτε χρησιμοποιώ την γλώσσα στην καθημερινοτητά μου και έχω στενή επαφή μ αυτη. Δεν διαθέτω μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της γλώσσας αλλά διαθέτω τα εργαλεία προκειμένου να βοηθήσω τον κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει τις γνώσεις και το επίπεδο άνεσης που αυτός/ή επιθυμεί με την γλώσσα. Τα μαθήματα προσαρμόζονται με γνώμονα τις βάσεις και τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο κάθε άνθρωπος δέχεται και αντιλαμβάνεται την γνώση με διαφορετικο τροπο. Δουλειά μου ειναι να εντοπίσω τον τρόπο αυτό και να προσαρμόσω την διδασκαλια στην ιδιοσυγκρασία του κάθε μαθητή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου δίνει μεγάλη χαρά να μοιράζομαι και να μεταδίδω τις γνωσεις που διαθέτω, ιδιαίτερα σε άτομα με προθυμία στην μάθηση. Ο λόγος που δεν παραδίδω μαθήματα online είναι επειδη πιστεύω και στηρίζω πως η εκμάθηση απο κόντα δίνει περισσότερα εργαλεία στον μαθητευόμενο ώστε να αναπτύξει τις μαθησιακές του ικανότητες, 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές