Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φλώρου Αφροδίτη

Αχαρνές & Ζωγράφου
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπισυημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία στο Neapolis University Pafos με πολυετή πείρα στην κατ' οίκον παράδοση και το χώρο των φροντιστηρίων. Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε απόφοιτους που θέλουν να δώσουν ξανά με δυνατότητα και πρωινών μαθημάτων. Αναλαμβάνω εδώ και 11 χρόνια με μεγάλη χαρά τη δύσβατη χρονιά της 3ης Λυκείου και την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παρέχονται δωρεάν φροντιστηριακές σημειώσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η πολυετής εμπειρία, η μεταδοτικότητα, η εγγύτητα με το παιδί  και η σαφής οργάνωση, είναι συνδυασμός μονόδρομος όχι μόνο για μια επιτυχημένη επαιδευτική διαδικαδία αλλά και για χαρούμενα πρόσωπα στο τέλος της χρονιάς. Ο μαθητής έχει το δικαίωμα να μαθαίνει χωρίς άγχος και πανικό, να αντιλαμβάνεται πού θα του χρησιμεύσουν όσα μαθαίνει, να τα κατανοεί και να μπορεί να συνδέσει με τον κόσμο γύρω του, να λαμβάνει όχι μόνο ύλη αλλά και ερεθίσματα ικάνά να του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.  Για όλα αυτά υπεύθυνος είναι ο καθηγητής - σύμμαχος σε αυτή τη διαδικασία.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • 2011- 2022 : Παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων 
  • 2018- 2022: φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδεσης
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο καθηγητής έχει την τύχη να γηράσκει αεί διδασκόμενος. Τα παιδί που θα μαθητεύσει δίπλα σε έναν τέτοιο δάσκαλο έχει την τύχη να μαθαίνει πώς να μαθαίνει, χωρίς να λαμβάνει έτοιμη μασημένη τροφή που έχει ημερομηνία λήξης. Σκοπός είναι τα παιδί να γίνει ένας σκεπτόμενος και ουσιαστικά μορφωμένος άνθρωπος, κι όχι απλά ένας πρόσκαιρα καλός μαθητής. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες του μαθητή, λαμβάνονται υπόψη τόσο το υλικό που υπάρχει από προηγμόυνες τάξεις (τετράδια, βιβλία, κριτήρια αξιολόγησης) όσο κι από κριτήρια αξιολόγησης τα οποία πραγματοπούνται στα πρώτα μας μαθήματα ώστε μπορέσω να αντιληφθώ το επίπεδο του μαθητή, τα κενά του και τις δυσκολίες του. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές