Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοτζάογλου Ζώης

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές ΕΠΑΛ  από ΚΑΘΗΓΗΤΉ MSc Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος   με διδακτική - παιδαγωγική επάρκεια ,.εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικά ΙΕΚ, φροντιστήρια και σχολεία παραδίδει ιδιαιτέρα μαθήματα σε ηλεκτρονικούς ,ηλεκτρολόγους  Προετοιμασία στις πανελλήνιες εξετάσεις στα μαθήματα: ΄Δίκτυα υπολογιστών, Ψηφιακά Ηλεκτρονικά, ,Ηλεκτροτεχνία , Ηλεκτρικές Μηχανές. Σίγουρη επιτυχία. . Μαθήματα και εξ αποστάσεως.

Διαθέτω δικό μου εκπαιδευτικό υλικό και σχεδιαγράμματα  για την κάθε ενότητα του βιβλίου ξεχωριστά, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα διαγωνίσματα, προκειμένου να εξασκούνται οι μαθητές μου διαρκώς, στον τρόπο εξέτασης των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαμορφωμένα διαγωνίσματα της κάθε ενότητας που έχουν ως στόχο φυσικά την πλήρη προετοιμασία των μαθητών μου για τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων,

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 12 έτη διδακτικής εμπειρίας!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Φροντίζω σε κάθε διδακτική μου ώρα να αφιερώνω 10 λεπτά τουλάχιστον σε  εξέταση των μαθητών μου( γραπτή ή προφορική) .  Μέσα από αυτήν την μέθοδο , διαπιστώνω επακριβώς τις πιθανές δυσκολίες - ελλείψεις τους και στοχεύω στην ενίσχυση τους με διαρκείς επαναλήψεις της κάθε ενότητας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές