Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μυτάκη Λυδία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φοιτήτρια τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές όλων των ηλικιών, έχοντας 3ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων με σύγχρονους και μεθοδικούς τρόπους για να καλυφθούν όλες οι εκπαιδευτικές ανάγκες του παιδιού σας. Παρέχονται ακόμη, προσωπικές σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό τα οποία θα αξιοποιηθούν σε συνδυασμό με τα εξωσχολικά βοηθήματα. Ως αποτέλεσμα θα επιτύχουμε όχι μόνο την ομαλή μετάβαση του μαθητή από τάξη σε τάξη άλλα και στο να αριστεύσει.
Το πρώτο μάθημα δεν χρεώνεται καθώς πρόκειται για μια συνάντηση γνωριμίας στην οποία θα ενημερωθώ για τις ανάγκες του παιδιού ώστε να μπορώ να υλοποιήσω ένα εκπαιδευτικό πλάνο προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες του. Οι τιμές είναι συζητήσημες.

Θα χαρώ πολύ για την συνεργασία!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  •   Παιδαγωγικές γνώσεις και δεξιότητες

  • Βαθιά γνώση του γνωστικού αντικειμένου

  • Οργάνωση

  • Συνέπεια

  • Στοχευμένες σημειώσεις και εκπαιδευτική ύλη

  • Συχνή επικοινωνία με τους κηδεμόνες για την ενημέρωση και την πρόοδο του παιδιού

  •  Τακτικός έλεγχος με τεστ και διαγωνίσματα
Επαγγελματική Εμπειρία
  • Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε όλο το φάσμα των Φιλολογικών Μαθημάτων
  • Μελέτη σε μαθητές Δημοτικού
  • Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Φιλολογικού τύπου
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η ενασχόληση μου με τη Φιλοσοφία και κυρίως με την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να κινητοποιηθούν και να μάθουν το μέγιστο δυνατό από αυτό που θα μάθαιναν. Βασικοί μαθησιακοί στόχοι είναι η βελτίωση της κριτικής σκέψης και των δεξιοτήτων γραφής και ομιλίας. Η διδασκαλία και η μάθηση, συγκροτούν τους δύο πόλους μίας αμφίδρομης διδακτικής διαδικασίας, η οποία δρομολογείται μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή. Έτσι, μέσω αυτής θα δημιουργηθεί πνεύμα φιλομάθειας και καλλιέργεια της ερευνητικής διάθεσης του μαθητή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο σκοπός της συνάντησης είναι για να καθοριστεί το επίπεδο του μαθητή καθώς και οι ανάγκες και τα υπάρχοντα κενά στην εκπαίδευση του, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι του. Μετά  τα πρώτα μαθήματα θα αναγνωρίσω που υστερεί και που υπάρχουν δυσκολίες, ώστε με ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πλάνο να καλύψουμε τις απαιτήσεις του. Στόχος είναι η διευκόλυνση του μαθητή ώστε να εξελιχθεί σε έναν άνθρωπο που μέσω της δικής του βούλησης θα ελέγχει την πορεία της ζωής του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές