Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βαρελάς Σταύρος

Φυσικός
Πτυχία
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φυσικός 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδoνται μαθήματα Mathematics - Physics ( +Chemistry ) με αποκλειστική εξειδίκευση πάνω σε διεθνή εξεταστικά προγράμματα: IB - IAL (A Levels) - SAT - IGCSE - pre-IB

Προετοιμασία/υποστήριξη υποψηφίων και για εξετάσεις GMAT.

Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο σας / διαδικτυακά / σε συνεργαζόμενο φροντιστήριο στα Μελίσσια  

Υπάρχει δυνατότητα αποκλειστικής προετοιμασίας private candidates για IAL Mathematics, Physics, Chemistry.

Προσφέρεται επίσης εξατομικευμένη διδασκαλία για πανεπιστημιακά αγγλόφωνα μαθήματα που σχετίζονται με τη Φυσική και τα Μαθηματικά.

Υποστήριξη στη συγγραφή εργασιών για IB (Internal Assessments & Extended Essays) και πανεπιστημιακά αγγλόφωνα μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παρέχω εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε μαθητή / φοιτητή, μέσω της εμπειρίας που έχω αποκομίσει διδάσκοντας τα τελευταία 13 χρόνια αποκλειστικά σε αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών.

Τα διεθνή εξεταστικά προγράμματα διαφέρουν πολύ από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, συνεπώς η αδιάλειπτη ενασχόληση μου ειδικά με αυτά μου επιτρέπει να γνωρίζω επακριβώς τι απαιτείται ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία των υποψηφίων στις εξετάσεις.

Ταυτόχρονα μέσα από την πολυετή εμπειρία μου, έχω συγκεντρώσει και καταρτίσει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις, φυλλάδια ασκήσεων, θέματα εξετάσεων), το οποίο μπορώ να προσαρμόσω ώστε να αντιστοιχίζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Εξειδικευμένη διδακτική εμπειρία από το 2011, αποκλειστικά πάνω στην προετοιμασία μαθητών που επιθυμούν τις σπουδές στο εξωτερικό και επιλέγουν διεθνή προγράμματα (IB, IAL (International A Levels), SAT, IGCSE, GMAT).
  • Εκπόνηση πολυάριθμων ερευνητικών εργασιών στα πεδία των Μαθηματικών και της Φυσικής, τόσο για το πρόγραμμα IB (IAs, Extended Essays) όσο και για αγγλόφωνα πανεπιστημιακά μαθήματα.
  • Εξατομικευμένη προετοιμασία δεκάδων μαθητών ως private candidates (χωρίς να παρακολουθούν αντίστοιχο πρόγραμμα σε σχολείο) για τις εξετάσεις IAL και εισαγωγή τους σε κορυφαία ιδρύματα παγκοσμίως.
  • Προετοιμασία υποψηφίων για τις εξετάσεις SAT από το 2018
  • Πoλυετής εμπειρία πάνω στην προετοιμασία για τις εξετάσεις GMAT, με μεθοδολογία προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.
  • Αποκλειστική συνεργασία με Φροντιστήριο στην περιοχή των Μελισσίων από το 2021, ως υπεύθυνος του τομέα "Σπουδές στο εξωτερικό" ("Study Abroad")
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Τρέφω τεράστια αγάπη για τα επιστημονικά αντικείμενα που διδάσκω, τα Μαθηματικά και τη Φυσική.

Ασχολούμαι συνεχώς και είμαι πλήρως ενημερωμένος για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις στα συγκεκριμένα πεδία.

Η διδασκαλία μου επιτρέπει να επικοινωνήσω και να μοιραστώ αυτό ακριβώς το πάθος με τους μαθητές μου, να τους κάνω να δουν την κρυμμένη ομορφιά πίσω από αυτό που ο μέσος άνθρωπος αντιλαμβάνεται ως μια απλή μαθηματική εξίσωση ή ένας στείρος φυσικός νόμος.

Και όταν οποιοσδήποτε, μέσω των μαθημάτων μου, καταφέρει να αντιληφθεί αυτή την ομορφιά, είναι για μένα κάτι μαγικό!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο τρόπος διδασκαλίας που επιλέγω είναι πλήρως συμμετοχικός.

Οι μαθητές μου ενθαρύνονται συνεχώς να συμμετέχουν ως ισότιμοι συνομιλητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και να συνεισφέρουν ενεργά στην παιδαγωγική διαδικασία με τις ερωτήσεις τους και τις καίριες παρεμβάσεις τους.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται σε μένα άμεσα αντιληπτός ο τρόπος σκέψης, οι ικανότητες και το επίπεδο του κάθε μαθητή και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσω τη διδασκαλία κατάλληλα ώστε να βοηθήσω τους μαθητές να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
13

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ο κ. Βαρελάς είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής. Είναι επιμελής και έχει απίστευτη μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα. Όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία μας, η φυσική αποτελούσε ένα μάθημα στο οποίο ήμουν ιδιαίτερα ανασφαλής και αδύναμη. Μέσα σε λίγους μήνες με έκανε να καταλάβω το μάθημα και να γράψω έναν πολύ καλό βαθμό στις τελικές μου εξετάσεις για το IB Diploma. Είναι αφοσιωμένος στη δουλεία του και πάντα προσπαθούσε να με βοηθήσει όσο καλύτερα μπορούσε.  

Doulgeraki Niki
19.07.2023