Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φριτζάλας Κοσμάς

Βύρωνας, Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Τελειόφοιτος φοιτητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Ε.Μ.Π., παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής και μαθηματικών σε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

Επίσης παραδίδονται Ιδιαίτερα Μαθήματα σε Φοιτητές των Τμημάτων Θετικών Επιστημών και ειδικότερα σε μαθήματα όπως: Φυσική Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV, Μαθηματικές αναλύσεις, Γραμμική άλγεβρα, Συνήθεις και Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις, Μηχανική (Στατική, Παραμορφώσιμου Σώματος και Αντοχής των Υλικών).

Τέλος, έκτος από ότι παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα σε προγραμματισμό και ειδικότερα σε γλώσσες όπως: Fortran, Python(Data Analysis with pandas,numpy and data visualisation with plotly and seaborn), Java (σε introductory level), Matlab και Maxima, παρέχεται βοήθεια στην εκπόνηση εργασιών σχετικά με εργαστήρια ή και ασκήσεις στα πλαίσια των μαθημάτων προγραμματισμού των εκάστοτε σχολών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αντιμετωπίζεις δυσκολίες στα μαθήματα εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών ή αντιμετωπίζεις προβλήματα στην πληροφορική; Μην ψάχνεις περαιτέρω! Είμαι αφοσιωμένος φοιτητής με ισχυρό υπόβαθρο σε εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες, σε συνδυασμό με μια πάθος για την υπολογιστική φυσική και την ανάλυση δεδομένων.

Γιατί να με επιλέξετε ως καθηγητή;

- Ακαδημαϊκή Αριστεία: Εξειδικεύομαι σε εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες, εξασφαλίζοντας πλήρη κατανόηση των θεμάτων.

- Πρακτική Εμπειρία: Η αγάπη μου για την υπολογιστική φυσική μου επιτρέπει να γεφυρώνω τη θεωρία με τις εφαρμογές στην πραγματικότητα, προσφέροντας ένα ολιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

- Επιδεξιότητα στην Ανάλυση Δεδομένων: Φέρνω πολύτιμες δεξιότητες στην ανάλυση δεδομένων, ενισχύοντας την πρακτική πλευρά των σπουδών σας.

- Καθαρή Επικοινωνία: Έχω τη δυνατότητα να μεταδίδω πολύπλοκες ιδέες με κατανοητό τρόπο, καθιστώντας δυσνόητες έννοιες πιο προσιτές.

Ξεκλείδωσε το δυναμικό σου και αυξησε την αυτοπεποίθησή σου στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες. Ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι ακαδημαϊκής επιτυχίας μαζί!

Επαγγελματική Εμπειρία

Με τρία έτη διδασκαλίας σε φυσικές επιστήμες, μαθηματικά και πληροφορική, η εμπειρία μου αντικατοπτρίζει δέσμευση και αφοσίωση στην εκπαίδευση. Καθοδηγώ τους μαθητές με ενδιαφέρον και προσαρμοσμένες μεθόδους διδασκαλίας, ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή και τη δημιουργική σκέψη. Με επισήμως δομημένο τρόπο, σχεδιάζω ασκήσεις που ενισχύουν την κατανόηση και τις δεξιότητες των μαθητών. Η διαρκής αναβάθμιση στον τομέα της πληροφορικής επιτρέπει την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση των νεότερων τεχνολογιών στη διαδικασία διδασκαλίας. Με ενθουσιασμό προωθώ την αγάπη για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών μέσω συνεχούς εξέλιξης και προσωπικής δέσμευσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να αφιερώσω τη ζωή μου στην εκπαίδευση βασίζεται σε βαθιά πεποίθηση ότι η γνώση είναι η πύλη για την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση. Πιστεύω ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικό άτομο με ξεχωριστές ανάγκες, και η εκπαίδευση πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα. Με επισήμως δομημένο ύφος, παρέχω εξειδικευμένες ασκήσεις που αναδεικνύουν τις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή. Η συνεχής αναζήτηση για καινοτομία στη διδασκαλία αποτελεί τον πυρήνα της προσέγγισής μου. Προσφέρω προσεκτικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές λύσεις, ενισχύοντας την εξέλιξη των μαθητών. Η δέσμευσή μου στην υπεροχή και η επαγγελματική μου προσέγγιση αντανακλούν τη διακεκριμένη προσήλωσή μου στην εκπαιδευτική επιτυχία και τη διαρκή εκπαίδευση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ενδιαφέρεστε για την απόκτηση εξειδικευμένης καθοδήγησης προς όφελος της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή ή την δικιά σας; Με βάση την υψηλή μου επάρκεια και τη σταθερή δέσμευση στην υπεροχή της εκπαίδευσης, προσφέρω προσεκτικά διαμορφωμένες ασκήσεις που ενισχύουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή. Μέσω συνεπούς συνομιλίας, λεπτομερούς παρατήρησης και συστηματικής αξιολόγησης, δημιουργώ εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν τη συνολική ανάπτυξη και επιτυχία του μαθητή. Παρακαλώ, επικοινωνήστε για να συζητήσουμε πώς μπορώ να συνεισφέρω στην παιδαγωγική επιτυχία  με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν την προσέγγισή μου.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

14 Κριτικές

Οι καλοί καθηγητές δεν απλά διδάσκουν, αλλά εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές τους προς την ανάπτυξη της αγάπης για τη γνώση. Ο κ. Φριτζάλας Κοσμάς αποτελεί ένα πρότυπο εξαιρετικού καθηγητή φυσικής, έναν εκπαιδευτικό που ξεχωρίζει για την αφοσίωσή του στη διδασκαλία και την άριστη σχέση που δημιουργεί με τους μαθητές του.

Σταύρος
21.01.2024

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τυπικός και ενημερωμένος, γνωρίζει αρκετά καλά το αντικείμενο.

Α. Δημοσθένης
21.01.2024

Εξαιρετικός δάσκαλος! Το πάθος του για τα θέματα είναι μεταδοτικό, δημιουργώντας ένα εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης. Εξαιρετικός στην προσαρμογή σε διαφορετικά στυλ μάθησης, στην ενθάρρυνση της κριτικής σκέψης και στο να κάνει τα μαθήματα ευχάριστα. Πραγματικά ευγνώμων για τη θετική επίδραση που είχαν στο εκπαιδευτικό μου ταξίδι.Τον προτείνω  ανεπιφύλακτα.

Nikolas
20.01.2024