Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαμαργιάς Μιχαήλ

Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Παλούκια Σαλαμίνα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πιστοποίηση - Σχολική Ψυχολογία 2023 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Master - Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών 2023 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Master - Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδονται μαθήματα Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής και Μαθηματικών σε τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου.

Σε μαθητές Γυμνασίου παραδίδονται μαθήματα στην Βιολογία, Χημεία, Φυσική και Μαθηματικά.

Σε μαθητές Α Λυκείου παραδίδονται μαθήματα στην Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Άλγεβρα και Γεωμετρία.

Σε μαθητές Β Λυκείου παραδίδονται μαθήματα στην Βιολογία, Χημεία και Φυσική.

Σε μαθητές Γ Λυκείου παραδίδονται μαθήματα και προετοιμασία για πανελλήνιες στην Βιολογία, Χημεία και Φυσική.

Σε μαθητές δημοτικού διδάσκονται μόνο τα Μαθηματικά στην τελευταία τάξη για προετοιμασία και καλύτερη προσαρμογή στο Γυμνάσιο την επόμενη χρονιά.

Πλήρως καταρτισμένος καθηγητής με πολυετή εμπειρία. Αξιόπιστη και ποιοτική προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μαθήματα online.

Μαθήματα δια ζώσης γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Σαλαμίνα.

Ιδιαίτερα μαθήματα ή διδασκαλία σε group 2-3(4 μόνο σε online μαθήματα) ατόμων.

Στα μαθήματα χρησιμοποιούνται προσωπικές σημειώσεις.

Προσφορές στα group.

Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

<<Το σχολείο θα έπρεπε να είναι το ωραιότερο μέρος σε κάθε πόλη και χωριό. Τόσο ωραίο που η τιμωρία για τα απείθαρχα παιδιά θα έπρεπε να είναι ο αποκλεισμός τους από το σχολείο την επόμενη μέρα.>> Όσκαρ Ουάϊλντ

Έχοντας επιλέξει από πολύ νωρίς το μονοπάτι του εκπαιδευτικού έχω αυτό το απόφθεγμα πάντα στο μυαλό μου. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας , με τη χρήση εκπαιδευτικών εργαλείων και φυσικά την αγάπη μου για τις θετικές επιστήμες το μάθημα γίνεται τόσο ελκυστικό που οι μαθητές ανυπομονούν να ξανακάνουν μάθημα. Οι σκέψεις, τα όνειρα και οι προσδοκίες των παιδιών είναι το παράθυρο από το οποίο μπορούμε να ρίξουμε κλεφτές ματιές στο μέλλον. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι με τις γνώσεις και την πείρα του να φροντίζει να μένει ανοιχτό αυτό το παράθυρο ώστε το φως που θα μπει να δείξει το σωστό δρόμο στον μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

2015-2023

Εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στα θετικά μαθήματα(Βιολογία/Χημεία/Φυσική/Μαθηματικά/Άλγεβρα/Γεωμετρία) σε τάξη 10+ ατόμων, group μέχρι 4 ατόμων και ιδιαίτερο μάθημα.

2015-2023

Ιδιαίτερα μαθήματα ή group(μέχρι 4 ατόμων) σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου στα θετικά μαθήματα(Βιολογία/Χημεία/Φυσική/Μαθηματικά/Άλγεβρα/Γεωμετρία).

2022

Εαρινό Εξάμηνο στο ΙΕΚ Σαλαμίνας

(16 Φεβρουαρίου 2022 - 30 Ιουνίου 2022)

Εκπαιδευτικός στο μάθημα <<Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα>> στην ειδικότητα <<Βοηθός Φαρμακείου>>.

2022-2023

Παρακολούθηση πρόγραμμα 9 μηνών επιμόρφωσης με πιστοποίηση στην <<Σχολική Ψυχολογία>> στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου(11 Ιουλίου 2022-14 Απριλίου 2023).

2022-2023

Παρακολούθηση πρόγραμμα 9 μηνών επιμόρφωσης με πιστοποίηση στην <<Ειδική Αγωγή>> στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου(29 Αυγούστου 2022-25 Ιουνίου 2023).

2022-2023

Χειμερινό Εξάμηνο στο ΙΕΚ Σαλαμίνας

(3 Οκτωβρίου 2022 - 14 Φεβρουαρίου 2023)

Εκπαιδευτικός στο μάθημα <<Βιοτεχνολογία>> στην ειδικότητα <<Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας>>.

2023

Εαρινό Εξάμηνο στο ΙΕΚ Μεγάρων

(16 Φεβρουαρίου 2023-30 Ιουνίου 2023)

Εκπαιδευτικός στο μάθημα <<Μικροβιολογία>> στην ειδικότητα <<Βοηθός Φαρμακείου>>.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το <<κάλεσμα>> του λειτουργήματος της διδασκαλίας μου χτύπησε πολύ νωρίς την πόρτα. Για την ακρίβεια όταν έκανα μελέτη σε παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου στο φροντιστήριο που ήμουν ταυτόχρονα μαθητής την χρονιά που έδινα δεύτερη φορά πανελλήνιες. Φυσικά τότε ήταν για να συνδράμω οικονομικά και εγώ στα έξοδα των εξετάσεων αλλά η καθηγήτρια Βιολογίας μου κατάφερε να φυτέψει τον <<σπόρο>> του δασκάλου όταν εκείνη μου πρότεινε την μελέτη(όπως το είχε καταφέρει και στο Γυμνάσιο να ακολουθήσω την επιστήμη της Βιολογίας).

Αργότερα στο 3 έτος του Πανεπιστημίου πάρθηκε η τελική απόφαση παρακολουθώντας το μάθημα <<Διδακτική Φυσικών Επιστημών>> στο Φιλολογικό-Παιδαγωγικό-Ψυχολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Απόλυτα συνειδητοποιημένα και γνωρίζοντας πολύ καλά την ευθύνη που φέρει ο εκπαιδευτικός στη ώμους του επέλεξα να ακολουθήσω το μονοπάτι του εκπαιδευτικού και να ακολουθήσω τα χνάρια των καθηγητών που μου έδωσαν τα κίνητρα να πετύχω όσα πέτυχα μέχρι τώρα στη ζωή μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο εκπαιδευτικός οφείλει να καταλάβει την ψυχοσύνθεση του μαθητή και να προσαρμοστεί τόσο ο ίδιος όσο και το μάθημα σε εκείνον. Αυτό πάντα σκεφτόμουν και τόσο η πείρα μου εδώ και κοντά 8 χρόνια διδασκαλίας όσο και οι επιμορφώσεις μου στην Σχολική Ψυχολογία ενίσχυσαν αυτή την αντίληψη.

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή μπορούν να ανιχνευθούν με ενδεικτικές ασκήσεις αξιολόγησης και φυσικά με την συνεργασία εκπαιδευτικού με γονέα. Το πιο βασικό όμως είναι η επικοινωνία μεταξύ μαθητή και καθηγητή και η διαμόρφωση μια σχέσης χτισμένης πάνω στην ειλικρίνεια και κατανόηση κυρίως από την μεριά του καθηγητή. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορεί το μάθημα να γίνει ευχάριστο και αποδοτικό ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες του μαθητή και να μην το βλέπει σαν μια υποχρέωση που του έχει επιβληθεί.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

6 Κριτικές

Ο Κύριος Χαμαργιας είναι πόλυ μεταδοτικός στα μαθήματα του και πάντα προσπαθεί να κάνει διαδραστικό το μάθημα του ωθώντας τον μαθητή να συμμετέχει ενεργά σε αυτό. Είναι παιδαγωγός που δεν μένει μέσα στα όρια του μαθήματος αλλά προσπαθεί να ενισχύσει την ψυχολογία του μαθητή. Η παρουσία του με έχει βοηθήσει να πιστέψω στον εαυτό μου να στοχεύω πιο ψηλά. 

Γιώργος Χατζής
14.07.2023

Πολύ καλός καθηγητής, με μεγαλη μεταδοτικότητα. Μου έλυνε παντα ο,τι απορίες είχα και κατεληξα, αν και μαθήτρια θεωρητικής, να αγάπησω την Χημεία οσο κανενα άλλο μαθημα θετικής κατεύθυνσης . Και τωρα που ειμαι φοιτήτρια θυμάμαι ακόμη πολλά ονόματα χημικών στοιχείων. 

Κουρκουβέλου Μαρία Νικολέττα
14.07.2023

Για τον κύριο Μιχάλη έχω να πω μόνο τα καλύτερα.κάναμε μαθήματα για τρία χρόνια, ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μοναδικός καθώς στόχος του είναι να κατανοήσουμε τον τρόπο που λύνεται μια άσκηση και την λογική πίσω από αυτή.Σε μαθήματα τύπου μαθηματικά και φυσική μας έκανε τα δύσκολα προβλήματα να δείχνουν εύκολα καθώς επέμενε να μελετάμε την θεωρία και μας έδειχνε έναν εύκολοτερο τρόπο σκέψης. Στην βιολογία αν και υποθετικά το μάθημα είναι τύπου παπαγαλιας με τον κύριο Μιχάλη κατέληξε αρκετά ενδιαφέρον καθώς ο τρόπος που μας εξηγούσε το κάθε τι,πως και γιατί σε έκανε να αποκτάς ένα παραπάνω ενδιαφέρον πράγμα που μας βοήθησε πάρα πολύ στην απομνημόνευση και στην κατανόηση.Στην χημεία δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψω, είναι απλά πάρα πολύ καλός και σε θέμα γνώσεων και σε θέμα λογικής τόσο που κατάφερε και άλλαξε και τον δικό μου τρόπο σκέψης, Πραγματικά μακάρι να τον είχα γνωρίσει ποίο νωρίς (καθώς έχω δώσει ήδη πανελλήνιες) γιατί αν τον είχα έστω από το γυμνάσιο αυτά τα μαθήματα λύκειου σίγουρα θα ήταν πολύ ποίο εύκολα με τις βάσεις που μας δίνει. Πιστεύω αν δεν τον είχα δεν θα είχα περάσει εκεί που θέλω , δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψω

Μουστάκας Ιωσήφ
14.07.2023