Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φραγκούλη Ευγενία

Competency in English
BA Hons: Acting for Live And Recorded Media
English Proficiency
Πτυχία
INTERNATIONAL CAREER INSTITUTE
Πιστοποίηση - EXECUTIVE SECRETARY 2016
NEW SKILLS ACADEMY
Δίπλωμα - Psychology 2021
Εκπαιδευτήρια Γείτονα
Δίπλωμα - IB DIPLOMA 2014
University of Michigan
Πτυχίο - Competency in English 2011
University of Salford
Πτυχίο - BA Hons: Acting for Live And Recorded Media 2017
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών online και κατ'οίκον σε παιδιά Δημοτικού, παιδιά σε επίπεδο Pre-Lower, Lower, Proficiency και μαθητές ΙΒ καθώς επίσης και σε ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αγγλικών ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα για λόγους επαγγελματικούς. Για κατ'οίκον μαθήματα εξυπηρετώ τις εξής περιοχές: Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη. Κόστος μαθημάτων: 15€ / ώρα, 20€ / 1.5 ώρα, μαθητές IB: 25€ / ώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εκπαιδεύτηκα εντατικά στην Αγγλική γλώσσα από την ηλικία των 6 ετών με ιδιαίτερα και ενδοσχολικά μαθήματα και το 2011 απέκτησα την ECPE πιστοποίηση. Στην συνέχεια ολοκλήρωσα το διετές πρόγραμμα International Baccalaureate στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα για την εισαγωγή μου στο Salford University στο Manchester όπου σπούδασα θέατρο στην Αγγλική γλώσσα για τρία έτη. Επιπρόσθετα, απέκτησα με διάκριση την πτυχιακή μου ως απόφοιτη του Salford University το 2017. Έκτοτε έχω παρακολουθήσει σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας στην Αγγλική γλώσσα ένα εκ των οποίων ήταν αυτό της Ψυχολογίας. Το συγκεκριμένο σεμινάριο με βοήθησε να αποκτήσω βασικές γνώσεις της παιδικής ψυχολογίας και κατά πόσο η οικογένεια και το περιβάλλον επηρεάζουν τα παιδιά σε αναπτυξιακό και μαθησιακό επίπεδο. Τέλος, αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους δασκάλους είναι πως προετοιμάζομαι για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και δεν περιορίζομαι μόνο στα βιβλία αλλά δίνω και δικές μου επιπλέον σημειώσεις όταν κρίνεται απαραίτητο σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ένα χρόνο εμπειρίας στην διδασκαλία παιδιών και ενηλίκων όλων των επιπέδων μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει την διδασκαλία διότι μου αρέσει να είμαι κοντά σε παιδιά και να τα βοηθώ να μάθουν με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο ώστε και αυτά με την σειρά τους να αγαπήσουν την γλώσσα των αγγλικών. Στόχος μου είναι να φεύγω από κάθε μάθημα χωρίς να έχει καμία απορία ο μαθητής μου και το κίνητρο μου για να το πετύχω αυτό είναι η όρεξη τους να μάθουν και η χαρά που νιώθουν όταν έχουν καταφέρει να μάθουν κάτι νέο που τους έχω διδάξει

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στους νέους μαθητές ξεκινάω πάντα με μια γνωριμία για αξιολόγηση και έπειτα στο πρώτο μάθημα δίνω στον κάθε μαθητή ένα σύντομο τεστ αξιολόγησης επιπέδου. Έπειτα, σύμφωνα με την ανταπόκριση του μαθήτη καθώς και την επίδοση αξιολογώ το επίπεδο και προτείνω τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά βιβλία ώστε να ξεκινήσουμε ολοκληρωμένα πλέον την εκπαίδευση. Κατόπιν ολοκλήρωσης κάθε ενότητας δίνω στον μαθητή ένα επαναληπτικό τεστ αξιολόγησης ώστε να μπορέσω να έχω πλήρη εικόνα του τι έχει αποκομίσει και σε ποια σημεία χρειάζεται βελτίωση και συνεπώς επανάληψη. Ολοκληρώνοντας, μέσα από την αλληλεπίδραση με τους μαθητές μου, στόχος μου είναι όχι μόνο να μάθουν την γλώσσα αλλά και να μπορούν μόνοι τους να αναγνωρίζουν τα δυνατά τους σημεία για αυτό στα μαθήματά μου περιλαμβάνονται συνεργατικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές