Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκεντερι Γιάννη

Πιανο
Βιολι
Πτυχία
Εθνικο Ωδειο
Πτυχίο - Πιανο 2008
Εθνικο Ωδειο
Πτυχίο - Βιολι 2000
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδω μαθήματα κλασικού βιολιού, πιάνου, μουσικής θεωρίας και σολφέζ.
Είμαι πτυχιούχος του Ιονίου Πανεπιστημίου του τμήματος Μουσικολογίας με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα της μουσικής εκπαίδευσης.
Οι μαθητές μου μετά από ένα χρονικό διάστημα μαθημάτων, θα έχουν την δυνατότητα να αποτελέσουν μέλος ορχήστρας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μεγάλη εμπειρία και στο Βιολι και στο πιάνο

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω σε διαφορετικά ωδεια πάνω από 30 χρόνια. Βυζαντινό ωδειο νέο κόσμο νέα Σμύρνη. Δημοτικό ωδειο Αργυρούπολη

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Έχω την τύχη να είμαι μαθητής του κυρίου Γιάννη καθώς εκτός το ότι αγαπάει την δουλειά του και θέλει να μεταδώσει την γνώση του αλλά και την αγάπη του στους μαθητές είναι και πολύ ευχάριστος,ευγενικός και κατανοητός! Ακόμα και όταν δυσκολεύεσαι σε κάποιο σημείο του μαθήματος θα αφιερώσει τον κατάλληλο χρόνο και δεν θα σε κουράσει με τα ίδια και τα ίδια! Πιστεύω οι καθηγητές κάθε είδους θα έπρεπε να είναι τόσο ευχάριστοι και να δείχνουν ότι αγαπάνε το επάγγελμα τους όπως ο κύριος Γιάννης και όχι απλά να το κάνουν επειδή το βλέπουν ως επάγγελμα!! 

Απέργης Ανδρέας
20.12.2023

Ο καλύτερος καθηγητής που είχα ποτέ την τιμή να κάνω μάθημα μαζί του.

Το ταλέντο, η πολυετή εμπειρία του καθώς και η μεγάλη αγάπη του για την μουσική και την διδασκαλία τον καθιστούν για μένα τον καλύτερο μουσικό και καθηγητή που υπάρχει.

Έχει την μεταδοτικότητα και τον τρόπο να σε κάνει να κατανοήσεις αμέσως ότι σου δείχνει καθως επίσης σε κάνει να αγαπήσεις την μουσική ακόμα περισσότερο.

Ξεκίνησα πριν περίπου 3 χρόνια να κάνω μάθημα μαζί του και οι γνώσεις που μου έχει μεταβιβάσει μέσα σε αυτά τα χρόνια ειναι αμέτρητες.

Μου εδωσε επίσης την ευκαιρια να είμαι μέρος ορχήστρας έτσι ώστε να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία και να εξελιχθώ περαιτέρω .

Αν ψάχνετε καθηγητή μουσικής σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

 

Αντιόπη Γαζανού
03.10.2022

Πολύ μεταδοτικός και ευχάριστος καθηγητής. Κάνω μαθήματα βιολιού μαζί του 1 χρόνο. Ενδιαφερεται και προσφέρει στους μαθητές τους χωρίς να πιέζει. Απόλυτα επικοινωνιακός και ευγενικός στις παρατηρήσεις του προς τον μαθητή. Αν χρειαστεί, προσεγγίζει το μάθημα χιουμοριστικά βοηθώντας κάποιον αγχώδη μαθητή (σαν εμένα) να χαλαρώσει και να συνεχίσει. Προσπαθεί με οποίο μέσο διαθέτει να προωθήσει τους μαθητές του σε νέες εμπειρίες που τους ωφελούν. Νιώθεις ότι παίρνεις την ίδια αντιμετώπιση που θα έπαιρνες από κάποιον καλό σου φίλο αν σου έκανε μάθημα. Απλά υπέροχος. 

Μαρία Καρ.
29.09.2022