Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δελλή Αλίκη

Πτυχία
Δελλή Αλίκη
- 0
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαζί σας και με το νέο μου κανάλι στο You - tube, Μαθαίνω γαλλικά απλά και με χαρά

*** 

-Προετοιμασία DELF-DALF -Διπλωματικό σώμα -Πανελλήνιες- Νοσηλευτές  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ Προετοιμασία - Παρέχονται ειδικά  δωρεάν ΜΟΝΑΔΙΚΑ βιβλία για γιατρούς και νοσηλευτές.

.- DELF - DALF -Α1-Α2-Β1-Β2-C1-C2- Sorbonne ******

​*Γεια σας Αγαπημένοι μου συνταξιδιώτες στο ταξίδι της γνώσης των Γαλλικών. Είμαι εδώ όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι για να σας παρουσιάσω ένα μέρος της δουλειάς μου και μετά εσείς θα κρίνετε εάν θέλετε να γίνω βοηθός σας στην εκμάθηση αυτής της υπέροχης γλώσσας….Διδάσκω την γαλλική γλώσσα πάνω από 15 συναπτά έτη…  σε φροντιστήρια και σε ιδιαίτερα. Σπούδασα στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην Lyon -Université Lyon Lumière  Lyon 2 -  Κλασική γαλλική φιλολογία.. ..Είμαι native like speaker. .Που σημαίνει πρακτικά ότι ναι μεν η γαλλική γλώσσα δεν είναι καθαρά η μητρική μου γλώσσα αλλά από την άλλη την γνωρίζω τόσο καλά σαν την μητρική καθώς έζησα πολλά χρόνια στη Γαλλία και συνεχίζω να έχω επαφές με τη χώρα και φυσικά με τη γλώσσα. 

Προετοιμάζω για τις εξετάσεις όλων των Διπλωμάτων DELF - DALF -Α1-Α2-Β1-Β2-C1-C2- Sorbonne και τα τελευταία χρόνια εξειδικεύομαι στην προετοιμασία φοιτητών για εισαγωγή σε Γαλλικά Πανεπιστήμια και την Γαλλική Φιλολογία. 

Το σημαντικότερο μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχω δημιουργήσει ένα προσωπικό σύστημα ταχείας εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας βάσει του οποίου εκπαιδεύω ενήλικες από το μηδέν σε 8-12 μήνες να είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό στη Γαλλία…

 Ενδεικτικά αναφέρω για όσους ξέρουν ότι  κατάφερα να κωδικοποιήσω όλον τον κατάλογο των ανωμάλων ρημάτων, για όσους  γνωρίζουν το λεγόμενο bescherelle
 BESCHERELLE LA CONJUGAISON POUR TOUS (NOUVELLE EDITION) / - 

Ένα βιβλίο 200 και σελίδων μόνο σε 8 σελίδες. !!! 

.Επίσης οι συνεχείς σπουδές μου στον τομέα της ψυχολογίας μου δίνουν τα εφόδια να βοηθάω τους μαθητευόμενους να διαχειρίζονται το άγχος και την αγωνία των εξετάσεων…. 

Λατρεύω την εργασία μου …. Και η μεγάλη μου χαρά είναι όταν ακούω την πρόταση ή παρόμοιες προτάσεις - Γεια σας, θα ήθελα να μάθω τη γλώσσα σε 6 με 10 μήνες καθώς θέλω να φύγω στη Γαλλία - …. Για μένα αυτό κάθε φορά αποτελεί ένα υπέροχο challenge… !!!! 

Πρόσφατα θέλοντας να αξιοποιήσω όλο αυτό το ψηφιακό υλικό που έχω προβεί στην δημιουργία καναλιού στο you -tube - Μαθαίνω γαλλικά απλά και με χαρά-  Εδώ (λίγο πιο κάτω σε αυτή την σελίδα ).. σας παραθέτω κάποια βιντεάκια... όπου για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε και εκεί μια ματιά... ; ) για να έχετε μία πιο άμεση σχετικά εικόνα για μένα και για τον τρόπο διδασκαλίας μου….

  • !!!!!! ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΟΝ LINE - ΕΚΕΙ ΘΑ  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ..!!!!!   ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ  ;) 

--------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΓ. 1.  ΜΑΘΗΜΑΤΑ   ΜΟΝΟ on line ,  ΚΥΡΙΩΣ σε ενήλικες, ΚΑΙ  ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ Ή ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. 

ΜΑΘΗΤΕΣ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ   : )  ΟΧΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 

Υ.Γ 2 Για τα μαθήματα ειδικότητας  του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ- C2 και SORBONNE το κόστος των μαθημάτων έχει μία μικρή αύξηση.... 

Υ.Γ 3 Το πρώτο μάθημα δωρεάν για να κρίνετε ελεύθερα... !!!!

*Je vous remercie de votre aimable attention. 

N'hésitez pas à me contacter pour tout renseignements supplémentaires.

J'ai hâte de vous aider!

Bien cordialement,

Alice. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Νομίζω υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι τους οποίους έχω αναφέρει πιο πάνω από κει και πέρα κάθε μαθητής έχοντας έστω και μία πρώτη επαφή μαζί μου…Θα τους ανακαλύψει …..

Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΧΕΔΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Καλησπέρα σας είμαι η  Αγγελική, 

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια γράφω κριτικές αλλά πραγματικά αυτή τη φορά ένιωσα την ανάγκη ότι έπρεπε να γράψω για αυτό το άτομο….

Προσπαθούσα πάρα πολλούς μήνες να βρω κάποιον καθηγητή που  να βοηθήσει ουσιαστικά στην εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας…. Πραγματικά σας λέω έχω αλλάξει 6 καθηγητές γαλλικών….. !!! Θέλω να σας πω ότι η Αλίκη είναι μοναδική στο είδος της..!!!!!  ό,τι και να γράψω εδώ δεν μπορεί να περιγράψει την εμπειρία μου.  Μέσα σε μισή ώρα έμαθα να διαβάζω ολόσωστα όλες τις γαλλικές λέξεις καθώς πολλοί άλλοι καθηγητές μου έλεγαν την πρόταση -θα τα μάθεις εμπειρικά -…Για την Αλίκη δεν υπάρχει μόνο εμπειρία … υπάρχει μέθοδος, οργάνωση, παιχνίδι, κόλπα, τραγούδια, τεχνάσματα, σημειώσεις μοναδικές με ζωγραφιές με πίνακες με κωδικούς, δικοί της κανόνες έξω από τις νόρμες…. Χρησιμοποιεί  ότι μπορεί κανείς να φανταστεί  για να κάνει την εκμάθηση πιο γρήγορη …μόνιμη ευχάριστη…. !!!!  وΈχει καταφέρει να φτιάξει πίνακες χάρη στους οποίους μπορεί κανείς να μάθει.. 12000 ρήματα το λιγότερο σε ένα μήνα… αυτό δεν είναι διδασκαλία… είναι μαγεία ..!!!!! Πρόκειται για ένα άτομο το λιγότερο ευφυέστατο, με απίστευτη υπομονή και αγάπη σε αυτό που κάνει…. ένα μοναδικό ταλέντο… !!!!! Η γραμματική γίνεται παιχνίδι, απλή κατανόηση……. Μέσα σε ένα μόνο μάθημα  ..-ενώ προσπαθούσα μήνες-   μπορώ να μεταφράζω και να αποδίδω στην ελληνική γλώσσα το δυσκολότερο ίσως για μένα άρθρο το de ::::: Κατάλαβα μέσα σε ένα μάθημα όλες τις δυνατές του ταυτότητες και ερμηνείες. Είχα κάνει πριν εκατοντάδες ασκήσεις και πάντα έκανα λάθη……. Ελπίζω να έχει χρόνο να σας δεχτεί να γίνεται μαθητές της γιατί πολύ λίγες φορές ανοίγει το προφίλ της εδώ….. Εάν βρείτε το προφίλ ανοιχτό μη χάσετε την ευκαιρία, θα κερδίσετε χρόνο και χρήμα…. Πολλές φορές δεν χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο και η Αλίκη τον έχει…. Πέρα.. όμως από μία έκπληκτική δασκάλα πάνω από όλα είναι άνθρωπος… Με στήριξε.. ψυχολογικά και πρακτικά στην απόφασή μου να φύγω στη Γαλλία…… 

Αλίκη μου σε ευχαριστώ από ψυχής… !!!!! 

 

Αναγνώστου Αγγελική
27.02.2024

Συστήνω ανεπιφύλακτα την Alice για μαθήματα εκμάθησης/βελτίωσης της γαλλικής γλώσσας από ενήλικες καθώς, πέραν του ότι έχει αναπτύξει το δικό της σύστημα ταχύρρυθμης εκμάθησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη γρήγορη εκμάθηση γραμματικής/συντακτικού, έχει την απίστευτη ικανότητα να προσαρμόζει το μάθημα στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε μαθητή. Αρκεί κάποιος να της περιγράψει τους στόχους και το χρονικό περιθώριο και εκείνη έχει την εμπειρία και τα μέσα  για την επίτευξη των ζητούμενων αποτελεσμάτων. Σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία παίζει η πάντοτε καλή της διάθεση, η υποστηρικτικότητά της και ο θετικός τρόπος αντιμετώπισης κάθε κατάστασης. Ιδιαιτέρως την συστήνω σε Έλληνες που επιθυμούν, είτε  να εργαστούν σε γαλλόφωνη Χώρα, είτε να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για το διπλωματικό σώμα ή για εργασία σε όργανα και οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε, γενικά σε εξετάσεις για την πιστοποίηση της γαλλικής γλώσσας από οποιοδήποτε φορέα σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε οποιοδήποτε επίπεδο. Προσωπικά είχα «αφήσει» την γαλλική για πάνω από δεκαπέντε χρόνια και ήδη στον πρώτο μήνα είδα απίστευτα αποτελέσματα, ύστερα από προσωπική προσπάθεια της Alice που κάθε εβδομάδα κυριολεκτικά προσαρμόζει και αναπροσαρμόζει τα μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες και την πρόοδο,  με μεγάλη αφοσίωση στους δικούς μου στόχους.

Μemi Drakontaeidi
17.06.2023

Υπέροχη καθηγήτρια με μεταδοτικότητα, προσήλωση, συνέπεια, προσπαθεί για το καλύτερο!
Άλλαξα διάφορους καθηγητές μέχρι να βρω την Alice. Η Αλίκη με την ουσιαστική δουλειά της με βοηθάει να μάθω γρήγορα και σωστά τη γαλλική γλώσσα, με την οποια έχω δυσκολευτεί αρκετά . Επίσης μέσω της διαδραστικότητας το μαθημα γίνεται πολυ ευχάριστο. Έτσι κι αλλιώς  δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά καθώς και η ίδια φαίνεται πολυ ευχάριστος άνθρωπος γεμάτος όρεξη!!Προσαρμόστηκε στις ανάγκες μου και με βοήθησε ιδιαίτερα βρίσκοντας και εξειδικευμένες σημειώσεις που χρειαζόμουν. 
Merci!

Βενετία
18.01.2023