Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαβέλα Κατερίνα

Στατιστική και Αναλογιστικά-Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά
Εφαρμοσμένη Στατιστική
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πτυχίο - Στατιστική και Αναλογιστικά-Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά 2016 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Master - Εφαρμοσμένη Στατιστική 2018 Επαληθευμένο
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Δίπλωμα - Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Απόφοιτη Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Στατιστική του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επίσης, έχω ολοκληρώσει το ειδικό πρόγραμμα σπουδών της Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και πληθώρα εξ αποστάσεως σεμιναρίων σχετικά με την εκπαιδευση όπως Πιστοποιημένο σεμινάριο της Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Έχω μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και την εκπαιδευση και παραδίδω μαθήματα μαθηματικών σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Μαθήματα με πλούσιο υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Το μάθημα γινεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο μαθητής να κατανοεί σε βάθος την νέα γνώση και να καλύπτει όλα τα κενά. Προσεγγίζω τους μαθητές με πολλή αγάπη και δημιουργώ κλίμα εμπιστοσύνης για να ρωτούν οι μαθητές με θάρρος όποια απορία έχουν χωρίς φόβο και ντροπή. Τέλος, εστιάζω στις ανάγκες του κάθε παιδιού και προσπαθώ να χτίσω φιλική και δημιουργική ατμόσφαιρα για να αγαπούν οι μαθητές το μάθημά μας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γνωρίζω πως για να επιτύχει ο οποιοσδήποτε χρειάζεται να έχει ανθρώπους που στέκονται δίπλα του σε όλα τα λάθη που μπορεί να κάνει. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και τη διδασκαλία, και θέλω όλα τα παιδιά να έχουν θάρρος να ρωτούν και να μαθαίνουν για να αποκτούν γνώσεις εντός και εκτός του σχολικού πλαισίου.

Ούσα πτυχιούχος Στατιστικής και κάτοχος μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένης Στατιστικής, γνωρίζω πως τα μαθηματικά -αν και είναι τόσο συναρπαστικά- χρειάζονται ψυχραιμία, αγάπη και σωστή καθοδήγηση για ένα παιδί που τώρα ξεκινάει ή έχει δειλά - δειλά ξεκινήσει στο μονοπάτι της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων στα μαθηματικά σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ πολύ τα παιδια και τους εφήβους και θέλω να στέκομαι αρωγός δίπλα τους σε κάθε βήμα που θα τους οδηγήσει στην προσωπική τους επιτυχία. Σε περίπτωση αποτυχίας, θέλω να τους βοηθήσω να κατανοήσουν πως πάντα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και πως το πιο σημαντικό κομματι για την επίτευξη ενός στόχου είναι η προετοιμασία και η προσπάθεια. Επίσης, πιστεύω πως οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να βοηθούν, από τη δική τους μεριά, τα παιδιά να διαμορφώσουν ένα σωστό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά και να μην εστιάζουν μόνο στην παράδοση της διδακτέας ύλης. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από συζήτηση στην πρώτη συνάντηση γίνεται αξιολόγηση για το μαθησιακό επίπεδο του μαθητή, αλλά και τον τρόπο που του ταιριάζει να γίνεται το μάθημα για να αποδίδει καλύτερα. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, γίνεται συνεχής αξιολόγηση του μαθητή και προσαρμογή ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές