Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σαλτσίδης Γιώργος

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης
Δίπλωμα - Κλασική Κιθάρα 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κάτοχος Διπλώματος στην Κλασική Κιθάρα και Ειδικού Αρμονίας (με βαθμό 10 - Άριστα Παμψηφεί σε αμφότερα) παραδίδει μαθήματα Κιθάρας, καθώς και Θεωρίας της Μουσικής στον χώρο σας!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αντλώ από πολλές πηγές ώστε να μπορέσω να ενσωματώσω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στο μάθημα και ώστε να το φέρω όσο πιο κοντά στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας! 

Επαγγελματική Εμπειρία

2024-Σήμερα    Ρυθμός & Μελωδία - Ηλεκτρική Κιθάρα
2023-Σήμερα    Λυδικό Ωδείο Αμπελοκήπων - Κλασική Κιθάρα
2020-Σήμερα    Ιδιαίτερα Μαθήματα

Έχω διδακτική εμπειρία σε μικρά παιδιά αλλά και σε ενήλικες, με ή χωρίς κανένα απολύτως προηγούμενο μουσικό υπόβαθρο. 

Έχω παίξει και εξακολουθώ να παίζω σε μπάντες και ορχήστρες σε διάφορα είδη (κλασική μουσική, jazz, funk, rock, έντεχνα, λαϊκά κ.α.) με αποτέλεσμα να μπορώ να υπηρετήσω διάφορα μουσικά ιδιώματα ως εκτελεστής και δάσκαλος, αλλά και να διδάξω φαινομενικά ξένα concepts για έναν κλασικό κιθαριστή, όπως ο αυτοσχεδιασμός και η σύγχρονη αρμονία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πιστεύω πως η εκμάθηση ενός οργάνου και η μουσική γενικότερα είναι ψυχοθεραπευτική.

Παρατηρείται δυστυχώς τελευταία μια φθίνουσα πορεία στην ενασχόληση των παιδιών με τη μουσική και θα ήθελα να ανατραπεί αυτή η τάση. Με ωθεί η ιδέα του να δημιουργήσω μια σπίθα για τη μουσική σε κάποιο μαθητή, ακόμη κι αν επιλέξει τελικά να μην ασχοληθεί αποκλειστικά με την κιθάρα! 

Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς μουσική, και θα ήθελα να μεταλαμπαδεύσω αυτό μου το πάθος και στους μαθητές μου! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, πιστεύω πως είμαι σε θέση να κατανοήσω καλύτερα και να προσδιορίσω γρηγορότερα τις δυσκολίες που ενδέχεται να παρουσιάσετε, καθώς το λογικότερο είναι να τις είχα κι εγώ μέχρι πρότινος!

Ο καθένας και η καθεμία είμαστε διαφορετικοί συνεπώς πιστεύω πολύ στη συζήτηση και στο feedback, καθώς στα προβλήματα πάσης φύσεως βρίσκονται ευκολότερα λύσεις μέσω της συνεργασίας και της εξοικείωσης μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών και η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εξαιρετικός δάσκαλος κιθάρας, με θεωρητική γνώση, έξυπνους τρόπους και ήρεμη προσέγγιση σε παιδιά. Άνθρωπος που αγαπάει την κιθάρα ως μουσικό όργανο, κάτι που είναι εμφανές, και κερδίζει τον άλλο στο να το αγαπήσει επίσης και να γνωρίζει τι να περιμένει σε κάθε βήμα εκμάθησης αυτού. Το παιδί μου 8 ετών χαίρεται να μαθαίνει κιθάρα.

Ιωάννα Αδαμίδου
01.11.2023

Δεξιοτέχνης κιθαρίστας με γνώσεις και πολύ υλικό. Πρόκειται για επαγγελματια και μεταδοτικό δάσκαλο. Εγώ είχα υπόβαθρο και με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα μουσική και να ξεπεράσω το άγχος μου να παίξω δημόσια. Τον συστήνω αν θέλετε εύστοχες παρατηρήσεις και ορθή καθοδήγηση στο παίξιμο σας.

Ευχαριστώ Γιώργο!

Δαγιαλής Σίμος
01.09.2023