Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαλώνη Βάσια

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το μάθημα ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε μαθητή και διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του. Παρέχεται δωρεάν επιπλέον διδακτικό υλικό και το πρώτο μάθημα γίνεται δωρεάν, ώστε να γίνει μια πρώτη γνωριμία με τον μαθητή. Υπάρχουν ειδικά διδακτικά πακέτα σε μειωμένη τιμή, οπως και έκπτωση σε ανέργους και πολύτεκνους! Για πιο άμεση επικοινωνία συμπληρωστε το κινητό σας τηλέφωνο στο μήνυμα!

Ευχαριστώ για την προτίμηση σας!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Καταρχάς θεωρώ ότι το νεαρό της ηλικίας μου είναι θετικό ως προς την επικοινωνία με τον εκάστοτε μαθητή. Είναι σημαντικό να μην υπάρχει μεγάλο χάσμα, έτσι ώστε να υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη. Είμαι στο ξεκίνημα κι έχω κάνει ιδιαίτερα με ένα κορίτσι Δευτέρας Γυμνασίου, το οποίο το προετοίμαζα και στην Τρίτη Γυμνασίου. Υπάρχει μεγάλη προετοιμασία πριν το μάθημα, μέσα από τις δικές μου γνώσεις αλλά και από σημειώσεις και βοηθήματα τα οποία μελετάω. Είναι απαραίτητο να γνωρίσω πρώτα τον μαθητή και να με γνωρίσει κι εκείνος και μέσα από ερωτήσεις και συζήτηση να καταλάβω τις ελλείψεις που υπάρχουν, τις δυσκολίες και που πρέπει να επικεντρωθώ. Η ηρεμία και η υπομονή είναι κάτι που πρέπει να χαρακτηρίζει έναν καθηγητή, γιατί αυτό χρειάζεται κάθε μαθητής για να είναι θετικός ως προς την διαδικασία της μάθησης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η εμπειρία μου είναι μικρή, έχω αναλάβει ακόμη ένα κορίτσι στην Δευτέρα και την Τρίτη Γυμνασίου, όμως λατρεύω αυτο που κάνω και θέλω να αποκτήσω πολλές ακόμα εμπειρίες. Επίσης, στο πανεπιστήμιο μου έκανα πρακτική άσκηση από το δεύτερο έτος σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρακολούθησα μαθήματα του σχολείου, ήρθα σε επαφή με μαθητές και με το διοικητικό προσωπικό.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που ήθελα από μικρή να ασχοληθώ. Με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο το να βοηθάω παιδιά. Στόχος μου είναι να κάνω τον μαθητή να θελήσει να διαβάσει και να ασχοληθεί. Το κίνητρο για να ασχοληθώ με το επάγγελμα αυτό προήλθε από την οικογένεια μου. Από μικρή ανέλαβα την προετοιμασία των δύο μικρότερων αδερφών μου και αυτό με βοήθησε ώστε να είναι συνεπής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά πρέπει να τον γνωρίσω και μέσα από ερωτήσεις διαφόρου τύπου και ίσως κάποια δικά μου τεστ από την θεωρία της κάθε ύλης θα καταλάβω που πρέπει να εστιάσω. Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό είναι κάτι που πολλοί καθηγητές ξεχνούν.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές