Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόλλια Ελεάνα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Παραδίδω μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Α' Λυκείου. Επίσης, μπορώ να αναλάβω την μελέτη σε μαθητές Δημοτικού. 

Η τιμή είναι ανάλογη της τάξης του μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θέλω το μάθημα με το κάθε παιδί να γίνεται δημιουργικά (και όσο γίνεται διαδραστικά), ενώ θα πετυχαίνονται οι στόχοι που θα τεθούν εξ' αρχής. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία (ιδιαίτερα του μαθήματος της Φυσικής) είναι αυτό με το οποίο θέλω να ασχολήθω μετά την αποφοίτησή μου. Μου φαίνεται δημιουργική διαδικασία που αλλάζει συνεχώς ανάλογα τον μαθητή. Στόχος μου είναι οι μαθητές μου να ενδιαφερθούν με τον τρόπο τους για τη Φυσική και τα Μαθηματικά, να γίνει το διάβασμα για αυτά τα μαθήματα ευκολότερο και πιο ενδιαφέρον. Επιπλέον, αν υπάρχει κάποια μαθησιασκή δυσκολία να προσπαθήσουμε αυτή να εισαχθεί στο μάθημα και να μάθει ο μαθητής αυτά που χρειάζεται με διαφορετικούς τρόπους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν και δεν έχει δομή κανονικού μαθήματος, αλλά μιας αναγνωριστικής διαδικασίας μεταξύ του μαθητή και του εκπαιδευτικού. Έχει σημασία να γνωρίσω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη δυσκολία με το διάβασμα σε γενική βάση ή με το συγκεκριμένο μάθημα, αλλά και ζητήματα που και το ίδιο το παιδί θα θέλει να θέσει. Έχει σημασία να αναφερθούν τυχόν κενά ή σημεία της υλης των μαθημάτων που δεν έχουν γίνει ακριβώς κατανοητά σε περίπτωση που χρειαστεί να καλυφθούν. Θα ήθελα επίσης να μου πει το παιδί στόχους που μπορεί να έχει, με τι ασχολείται ή τι του αρέσει ώστε να δούμε αν μπορεί να ενταχθεί στο μάθημα. Για τυχόν μαθησιακές δυσκολίες θα γίνει προσαρμογή των μαθημάτων.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές