Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χριστουλάκη Λίλα

Καλαμάτα
Πτυχία
Χριστουλάκη Λίλα
Πιστοποίηση - 1983 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γαλλικά ως Μητρική Γλώσσα

Πρώην Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα μαθησιακά επίπεδα

Ευελιξία στη μεταδοτικότητα, ενθουσιασμός και διδακτική συνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά που με διακρίνουν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω 39 έτη διδακτικής εμπειρίας, ανταποκρινόμενη σε όλα τα μαθησιακά επίπεδα, με το αντίστοιχο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μου. Γεννήθηκα και μέχρι την ηλικία των δέκα ετών βρισκόμουν στις Βρυξέλλες, γεγονός που καθιστά τη γαλλική γλώσσα ως μητρική μου. Η ευελιξία που παρουσιάζω στη διδασκαλία μου, πάντοτε σύμφωνα με τον εκάστοτε μαθητή είναι ένα στοιχείο που με ξεχωρίζει. Το μάθημα εύκολα μετατρέπεται σε μια ευχάριστη εμπειρία κι όχι σε βαρετή και κοινότυπη δραστηριότητα. Η αφοσίωση που με χαρακτηρίζει, όσον αφορά το επάγγελμα και την προσωπικότητα μου, με καθιστούν ιδανική επιλογή για όλους τους χαρακτήρες και τις περιπτώσεις μαθητών!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 39 έτη διδακτικής εμπειρίας έχοντας διατελέσει Ιδιοκτήτρια κέντρου Ξένων Γλωσσών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχοντας τα Γαλλικά ως μητρική γλώσσα και όντας πρώην ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών, με μεγάλη επιτυχία απόδοσης σε όλα τα μαθησιακά επίπεδα, παραθέτω κάποια βασικά στοιχεία που συνοδεύουν την ιδιότητα μου ως καθηγήτρια: Ευελιξία στην μεταδοτικότητα της γνώσης, ενθουσιασμός και διδακτική συνέπεια απέναντι σε όλους τους μαθητές, χωρίς κανένα διαχωρισμό. 
Στόχος μου είναι η γαλλική γλώσσα να γίνει αγαπητή, χωρίς τη συνοδεία αρνητικών στοιχείων, όπως αυτά της πίεσης και της ''αίσθησης υποχρέωσης'', αλλά αντιθέτως αυτών της ευχαρίστησης και της προθυμίας για μάθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τις εκπαιδευτικές ανάγκες θα τις καταλάβω με την επικοινωνία και την ενεργό ακρόαση απέναντι στο μαθητή μου, όπου με τη σειρά τους αυτά τα δυο θα με οδηγήσουν στη διαμόρφωση ενος εξατομικευμένου πλάνου διδασκαλίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
39

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

18 Κριτικές

Η κυρία Λίλα εκτός από υπέροχη καθηγήτρια είναι και υπέροχος άνθρωπος. Σκεφτόμουν να ξεκινήσω τα γαλλικά ξανά στα 25, με βαριά καρδιά καθώς ήξερα πως είναι μια γλώσσα που ανοίγει επαγγελματικές ευκαιρίες. Ήταν μια γλώσσα που ποτέ δεν είχα αγαπήσει. Με την κυρία Λίλα αυτό άλλαξε αμέσως. 

Το μάθημα κυλάει πολύ γρήγορα, είναι διαδραστικό, με πολύ χιούμορ. Κάθε φορά ενθουσιάζομαι που μπορώ να καταλάβω και να μιλήσω όλο και περισσότερο. Σου δίνει αυτοπεποίθηση και ακολουθεί τις ανάγκες σου. Φεύγω από το μάθημα με γνώση αλλά και χαρούμενη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να αγαπήσουν τα γαλλικά

Ιωάννα Χ.
07.10.2023

Εξαιρετική εκπαιδευτικος. Έχει μεταδοτικοτητα, είναι πολύ προσιτή και πάρα πολύ ευχάριστη. Το 2ωρο γαλλικων που κάνουμε είναι μια ανάσα αισιοδοξίας στην εβδομάδα μου ,ενώ παράλληλα βελτιώνομαι σημαντικά στα γαλλικά. Το γεγονός ότι μιλάει τη γλώσσα από παιδική ηλικία, της δίνει σημαντική υπεροχή και είναι πολύ χρήσιμο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Την συνιστώ δίχως δεύτερη σκέψη!

Κ Γρηγόρης
01.10.2023

Η καλύτερη καθηγήτρια γαλλικών που υπάρχει! Αγάπησα περισσότερο τα γαλλικά κάνοντας μάθημα μαζί της! Μεταδίδει τη γνώση με τον καλύτερο τρόπο! 

Μαρία Μπεκρή
05.08.2023