Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξαγοράρη Μαριάννα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Ξαγοράρη Μαριάννα, είμαι φιλόλογος απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών  πανεπιστημίου Κρήτης. Έχω ολοκληρώσει επίσης τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Frederick στο τμήμα της Ειδικής Αγωγής. Διδάσκω σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου από το 2017 και έχω μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της Έκθεσης, της Αρχαίας ελληνικής γλώσσας καθώς και της Ιστορίας ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κάποιος αξίζει να με προτιμήσει καθώς εφαρμόζω σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του μαθητή.Επίσης παρέχεται πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό καθώς και σημειώσεις με σκοπό την  κάλυψη κενών και την εμπέδωση της ύλης. Ενθαρρύνω ακόμα κάθε μαθητή μου να πετύχει τους στόχους του και προσαρμόζω την διδασκαλία στις ανάγκες του. Υπάρχει τέλος μεγάλη εμπειρία στην online διδασκαλία. Γίνονται ειδικές τιμές αν κάποιος επιλέξει παραπάνω από ένα μάθημα. Κατά την διάρκεια του μαθήματος μου η γνώση γίνεται παιχνίδι

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκώ ιδιαίτερα μαθήματα από το 2017 τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Έχω εργαστεί επίσης σε κέντρο μελέτης αλλά και σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει την διδασκαλία καθώς αγαπώ οποιοδήποτε μάθημα σχετίζεται με την γλωσσική έκφραση και τις γνώσεις γύρω από την φιλοσοφία και την ιστορία. Επίσης λατρεύω να μεταδίδω τις γνώσεις μου αλληλεπιδρώντας με τον μαθητή και ενισχύοντας τον συναισθηματικά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την διάρκεια των πρώτων μαθημάτων γίνεται αξιολόγηση των αναγκών του μαθητή μέσα από τις γλωσσικές ασκήσεις. Έπειτα πραγματοποιούνται εξειδικευμένες ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του μαθητή με στόχο να καλυφτούν τα κενά του και να λυθούν οι απορίες του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές