Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπελχάν Ιχτιάρ

Πτυχία
Μπελχάν Ιχτιάρ
Master - 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας! Είμαι δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό στην ειδική εκπαίδευση. Οι μητρικές μου γλώσσες είναι τα ελληνικά και τα τουρκικά. Έχω πολυετή εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων ελληνικής και τουρκικής γλώσσας σε μικρούς μαθητές, σε ενήλικες και σε ξενόγλωσσους. Τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα κάνουμε μαζί μπορεί να είναι ατομικά ή ομαδικά. Σας παρέχω δωρεάν εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό και μπορώ να σας προετοιμάσω για την απόκτηση πτυχίων σε όλα τα επίπεδα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω αρκετά χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία. Μπορώ να καταλάβω τις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή και να τον καθοδηγήσω κατάλληλα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον μαθητή να πετύχει τους στόχους του, δίνοντας του τις απαραίτητες γνώσεις.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι δασκάλα σε δημόσιο σχολείο. Έχω εργαστεί σε φροντηστήριο ξένων γλωσσών όπου δίδασκα τουρκικά. Εδώ και οχτώ χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών. Παράλληλα κάνω ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών σε παιδιά δημοτκού αλλά και σε ξενόγλωσσους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία δημιουργείται ένα πλαίσιο αλληλεπίδρασης των μαθητών μεταξύ τους αλλά και με τους εκπαιδευτικούς. Μέσα στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές εκφράζουν την άποψή τους και μοιράζονται σκέψεις, γνώσεις, πεποιθήσεις. Αυτή η δημιουργική και παραγωγική διαδικασία αποτελεί κίνητρο για μένα και με κάνει να θέλω είμαι στο χώρο αυτό και να εξελίσσομαι συνεχώς.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής μαθαίνει με διαφρετικό τρόπο και με διαφορετικό ρυθμό. Κατά τη διάρεκια των μαθημάτων, ο μαθητής καλείται να λύσει ασκήσεις οι οποίες βοηθούν στον εντοπισμό δυνατοτήτων και αδυναμιών. Ακόμα, μέσω της συζήτησης με τον μαθητή, μπορεί να γίνει κατανοητό, τι είναι αυτό που τον δυσκολεύει, ώστε να προσαρμοστεί το μάθημα στις ανάγκες του.   

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές