Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ντρετάκη Αγάπη

Μοριακή Βάση Νοσημάτων του Ανθρώπου
Βιολογία
Ηράκλειο
Πτυχία
Ιατρική, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Master - Μοριακή Βάση Νοσημάτων του Ανθρώπου 2022
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Βιολογία 2020
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακό στη Μοριακή Βάση Νοσημάτων του Ανθρώπου της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης παραδίδει μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές όλων των βαθμίδων. Κάτοχος του πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Επάρκειας Θετικών Επισημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μπορώ να βοηθήσω με την προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετασεις στην Ιατρική. Παρέχω διαδραστικό μάθημα με σημειώσεις, ασκήσεις, βιντεο για καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου και τεστ επίδωσης. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Σκοπός μου είναι το μάθημα να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του μαθητή με τα απαραίτητα μέσα. Μέσω της παιδαγωγικής μου εκπαίδευσης έχω εξασκήσει την μεταδοτικότητα μου και τους τρόπους προσέγγισης των μαθητών. Τρέφω μεγάη αγάπη για την επιστήμη αλλά ακόμα μεγαλύτερη για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Παρέχονται σημειώσεις και υλικό απο βοηθήματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Απόφοιτος Βιολογικού και κάτοχος μεταπτυχιακού απο την Ιατρική σχολή με συμμετοχη σε ερευνητικά προγραμμάτα και συνέδρια. Κάτοχος του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Επάρκειας Θετικών Επιστημών και ενεργό μέλος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Σεβασμός στο λειτούργημα του δασκάλου και τη διαπαιδαγώγηση, αγάπη για τις φυσικές επιστήμες και ενδιαφέρον για τη μάθηση και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές