Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξυνού Λίνα

Χημικός
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Χημικός 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Τελειόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Ε.Κ.Π.Α., παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου για το μάθημα της Χημείας (Γενικής και Κατεύθυνσης). Αναλαμβάνω όλες τις τάξεις (Β-Γ Γυμνασίου και Α,Β,Γ Λυκείου) 

Πλήρης προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις, με ευέλικτο ωράριο μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή. 

Δυνατότητα για εξ αποστάσεως online μαθήματα μέσω Skype σε Ελλάδα και Εξωτερικό. [Τιμή από 13€/ώρα] Ειδικότερα για τις περιοχές Αμπελόκηποι, Γκύζη, Εξάρχεια, Κολωνάκι, Γουδή, Κολωνός, Σεπόλια, Πατήσια, Κουντουριώτικα, Ελληνορώσων και κοντά στο Κέντρο των Αθηνών, παραδίδω διά ζώσης ιδιαίτερα στον χώρο που επιθυμεί ο μαθητής [Τιμή από 15€/ώρα] 

Τα online μαθήματα γίνονται με την χρήση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων και κατάλληλων πολυμέσων (ευανάγνωστες ψηφιακές σημειώσεις,  χρήση ψηφιακής γραφίδας), οπότε δίνεται η δυνατότητα να αναλάβω μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές ή σε ευπαθείς ομάδες προς αποφυγή covid-19. 

Δυνατότητα για εξ ολοκλήρου κάλυψη της ύλης των εξετάσεων, με παροχή έξτρα διδακτικού υλικού, ασκήσεις και εξατομικευμένη συμβολή (κάλυψη διδακτικών κενών, επιπλέον ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας εκτός σχολικού βιβλίου, διαγωνίσματα ανά διδακτική ενότητα, προσωπικές σημειώσεις ανάλογα με το επίπεδο και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή).

Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την τάξη (15-20/ ώρα , 1 διδακτική ώρα = 60 λεπτά).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2023 ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: 16€/ώρα μόνο πρωινές ώρες!! 

Προσφορές για μαθητές με οικονομικές δυσκολίες, νεαρούς ενήλικες και γκρουπς των 2-3 ατόμων ίδιας τάξης. [Δυνατότητα για γκρουπάρισμα, ενημερώστε με εάν ενδιαφέρεστε]

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας δουλέψει με μαθητές στην πιο τρυφερή ηλικία, έχω συνειδητοποιήσει ότι η επικοινωνία με τον μαθητή και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, δίνοντάς του παράλληλα τα κατάλληλα εφόδια είναι η πιο σημαντική κατάκτηση για τον εκπαιδευτικό. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής και Χημείας σε παιδιά Γυμνασίου- Λυκείου όλων των τάξεων από το 2016- σήμερα

Πρακτική άσκηση στο Χημείο του Κράτος, στο Τμήμα Αλκοόλης, στην Αθήνα.

Επιτηρήτρια στις εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας σε σχολεία Δευτεροβάθμιας 2017-2022 και Γραμματειακή υποστήριξη στις εξετάσεις πιστοποίησης Αποφοίτων Μεταλυκειακού έτους ΕΠΑ.Λ. το 2020 στο 6ο ΕΠΑΛ Αθηνών.

Προετοιμασία μαθητών για Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα Χημείας στη Θετική Κατεύθυνση τα τελευταία 4 χρόνια.

Διδασκαλία σε γνωστό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης τον τελευταίο 1 χρόνο, όλων των τάξεων ΓΕΛ στο μάθημα της Χημείας (Κατεύθυνση Θετικών σπουδών/ Ιατρικά) 

Εμπειρία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσγραφία, ΔΕΠΥ) 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω αγάπη και ενδιαφέρον για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό έργο. Η διδασκαλία αποτελεί λειτούργημα για μένα και είναι το επάγγελμα που σκοπεύω να ακολουθήσω και στο μέλλον συνεχίζοντας την πορεία μου προς την κατάκτηση της γνώσης. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει εξατομικευμένες ανάγκες και ιδιαίτερες κλίσεις. Δεν υπάρχει κακός/καλός μαθητής. Σκοπός του εκπαιδευτικού οφείλει να είναι, η ανακάλυψη των δυνατοτήτων του προκειμένου ο μαθητής να αποκτήσει ενδιαφέρον για το μάθημα, να εμπνευστεί για να έχει το κίνητρο να είναι επιμελής. Ιδιαίτερα για το μάθημα της Χημείας που διαρκώς υποτιμάται στο σχολείο (συχνά το μάθημα το αναλαμβάνουν Φυσικοί ή Βιολόγοι λόγω έλλειψης προσωπικού ή διαθέσιμων ωρών στα σχολεία), υπάρχει ανάγκη για σύνδεση του αντικειμένου της Χημείας με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή, κάτι που μόνο ένας Χημικός που αγαπά το αντικείμενο της διδακτικής μπορεί να κατορθώσει με επιτυχία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές