Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κικίδης Απόλλων Δαμιανός

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι πτυχιούχος ιστορικός και μεταπτυχιακός φοιτητής Δημόσιας Ιστορίας. Παραδίδω μαθήματα σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα του σχολείου.  Κατέχω πολυετή εμπειρία με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (δυσορθογραφία, δυσγραφία, δυσαναγνωσία). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατ' οικον και online σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις. Τέλος, παραδίδονται μαθήματα γραμματικής, συντακτικού, ορθογραφίας και ανάπτυξης γραπτού λόγου σε ελληνόφωνους μαθητές που φοιτούν σε σχολεία του εξωτερικού. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Βασικός μου στόχος είναι πάντα ο μαθητής να μάθει όντως αυτά που κάνουμε, να τα εμπεδώση. Δεν στοχεύω ούτε στην παπαγαλία, ούτε στην ξερή μάθηση. Στόχος είναι ο μαθητής να καλύψει ότι πιθανα κενά έχει και έπειτα να είναι σε θέση όπου μπορεί να λάβει τις επόμενες γνώσεις με άνεση και δίχως δυσκολία. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα επι σειρά ετών τόσο κατ' οίκον όσο και διαδικτυακά και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου φέρνει ευχαρίστηση να ακούω τους μαθητές μου πως τα καταφέρνουν, να ακούω πως μαθαίνουν όντως πράγματα και να βλέπω να αρχίζουν να ενδιαφέρονται και μόνοι τους μόλις πάρουν αυτοπεποίθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω της προσωπικης συζήτησης με τον ίδιο, και μίας δευτερεύουσας με τους γονείς του. Το πρώτο μάθημα που ακολουθεί των συζητήσεων νομίζω σου φέρνει όλα τα υπόλοιπα στοιχεία και μπορεί να δομηθεί μία σταθερή εικόνα για τον μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές