Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσαγγαράκη Λουίζα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Είμαι Web Designer και παραδίδω μαθήματα για σχεδιασμό ιστοσελίδων & e-shop με Wordpress - Kadence Blocks για custom design από το μηδέν χωρίς έτοιμα theme/templates. Έχω γνώσεις Photoshop, Adobe XD για την σχεδίαση τους όπου γίνεται το προσχέδιο για την παρουσίαση του design στον πελάτη πριν την κατασκευή της ιστοσελίδας ανάλογα το CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) που θα χρησιμοποιήσετε. Εκμάθηση responsive design για να είναι η ιστοσελίδα σας συμβατή σε όλες τις συσκευές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στην αγορά των ιστοσελίδων πλέον όλο και λιγότεροι σχεδιάζουν custom όλοι χρησιμοποιούν έτοιμα themes με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα που φτιάχνεις δεν είναι μοναδική και δεν μαθαίνεις στην πραγματικότητα να σχεδιάζεις. Χρειάζονται γνώσεις marketing για να αποδώσει μία ιστοσελίδα. Εγώ θα σου διδάξω από την άρχη τη διαδικασία/προεργασία για μία ιστοσελίδα μέχρι την υλοποίηση της. Όσον αφορά τα e-shop θα σου μάθω τι υλικό χρειάζεται και πως δημιουργείται καθώς και tips για την ευκολία του καταναλώτη/πελάτη κατά την αγορά του προϊόντος. Δεν απαιτείται από εσάς καμία γνώση στο αντικείμενο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω αρκετά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ιστοσελίδων σε τομείς όπως: 

  • Τουριστικά καταλύματα/ξενοδοχεία 
  • Ιατρικής 
  • Εκπαίδευσης 
  • Εργατικά επαγγέλματα
  • Αθλητισμού 

Για e-shop:

  1. Ρούχα/μόδα
  2. Κοσμήματα
  3. Εργαλεία
  4. Pet shop
  5. Είδη υγιεινής
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω όρεξη, διάθεση και μεταδοτικότητα για να μεταφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει για αυτούς που θέλουν να μάθουν. Στόχος είναι να μπορεί κάποιος να σχεδιάσει, να ελέγχει κάθε συσκευή για την σωστή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ανάλογα με τις ερωτήσεις, το επίπεδο και την εξέλιξη του μαθητή θα έχει τις ανάλογες εργασίες για να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα και να δώσουμε βάση στις αδυναμίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές