Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραπέτσα Ίρις

Αγγλικά
Κινέζικα
Εκπαιδευτικός
Ηλιούπολη, Άλιμος, Γλυφάδα, Αργυρούπολη , Ελληνικό , Ζωγράφου, Άγιος Δημήτριος
Πτυχία
C2
Πτυχίο - Αγγλικά 0 Επαληθευμένο
Confucius Institute
Πτυχίο - Κινέζικα 0 Επαληθευμένο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Εκπαιδευτικός 2021 Επαληθευμένο
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Ίρις Καραπέτσα και είμαι πτυχιούχος καθηγήτρια. Eργάζομαι στον τομέα της εκπαίδευσης από το 2015, διδάσκοντας ελληνικά ως ξένη γλώσσα σε μαθητές από την Κίνα και παράλληλα υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά μαθητές στο σχολικό πρόγραμμα σπουδών των ελληνικών σχολείων, βοηθώντας τους στις σπουδές τους. Επίσης, προετοιμάζω τους μαθητές που ενδιαφέρονται, για συμμετοχή στις εξετάσεις για πιστοποίηση της Ελληνομάθειας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσφέρω ένα περιβάλλον συνεργασίας και αυτοπεποίθησης στον μαθητή. Πιστεύω ακράδαντα στη σημασία της σχέσης μεταξύ δασκάλου και μαθητή, προκειμένου ο χρόνος μάθησης να είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη γνώση και πρόοδο.

 Επιπλέον, παρέχω ειδικές τιμές σχετικά με τη μελέτη των σχολικών μαθημάτων.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2015 εργάζομαι στην εκπαίδευση. Διδάσκω ελληνικά ως ξένη γλώσσα σε ξένους, οι οποίοι είτε μένουν μόνιμα στην Ελλάδα και στέλνουν τα παιδιά τους σε ελληνικά σχολεία είτε ενδιαφέρονται να μάθουν την ελληνική γλώσσα και ζουν στο εξωτερικό. Επίσης, προωθώ τους μαθητές μου στις πιστοποιήσεις της ελληνικής γλώσσας, ώστε να έχουν επίσημα πτυχία στη διάθεσή τους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι μια διαδικασία, κατά την οποία επιτυγχάνονται δύο πολύ σημαντικοί στόχοι. Πρώτα απ 'όλα, ο μαθητής έχει την ευκαιρία να μάθει και να διευρύνει το μυαλό του και δεύτερον, του δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσει μια σημαντική σχέση μεταξύ του ίδιου και του δασκάλου του, μέσω της οποίας θα αγαπήσει τη μάθηση και θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που κάνει δεν είναι καταπιεστική εργασία αλλά δημιουργική. Προσωπικά, επιδιώκω πάντα το σχολείο, τα μαθήματα και κάθε είδους διδακτικός χρόνος, να φέρνουν στο μυαλό του μαθητή συναισθήματα χαράς, δημιουργικότητας και εξέλιξης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το εκπαιδευτικό δυναμικό και οι ανάγκες κάθε μαθητή είναι διαφορετικές. Μέσα από διάφορες ασκήσεις και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του μαθήματος, δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσουμε την ατομική κατάσταση του κάθε μαθητή και έτσι, να του προσφέρουμε τον κατάλληλο τρόπο διδασκαλίας και προσέγγισης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές