Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπακατσέλος Αλέξανδρος

Φυσικοθεραπευτής
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Πτυχία
University of Cambridge
Δίπλωμα - Proficiency (C2) 2008 Επαληθευμένο
Ministre de l'Éducation nationale (France)
Δίπλωμα - DELF 2nd Degré (DALF C1) 2004 Επαληθευμένο
Japan Foundation
Δίπλωμα - N1 (JLPT) (C2) 2022 Επαληθευμένο
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Πτυχίο - Φυσικοθεραπευτής 2011 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κάτοχος του ανώτατου 日本語能力試験 (Japanese Language Proficiency Test ) Ν1.

Παράδοση ιδιαιτέρων μαθηματων της ιαπωνικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες κατ`οίκον και μέσω Skype για εκμάθηση της γλώσσας αλλά και για προετοιμασία στα πτυχία 日本語能力試験 JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

Δίνεται έμφαση στη γραφή, στη γραμματική και στη δημιουργία διαλόγου τα οποία είναι αναγκαία στοιχεία όχι μονο για την εκμάθηση της γλώσσας αλλά και στην ικανότητα του μαθητή να "λύσει την γλώσσα του" σε μια δύσκολη ασιάτικη γλώσσα που διαφέρει πολύ από τις δυτικές.

Για κατ`οίκον μάθημα καλύπτονται όλες οι περιοχές της Αττικής.

  • Παροχή μεγάλης ποσότητας δωρεάν διδακτικού υλικού και εκπαιδευτικού λογισμικού.
  • Μάθημα δια ζώσης: 25 ευρώ (60 λεπτά), 30 ευρώ (90 λεπτά), 40 ευρώ (120Λεπτά)
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γέννημα – θρέμμα δίγλωσσος Έλληνο-Ιάπωνας. Ως γιος Ιαπωνέζας βρισκόμουν σε συνεχή επαφή με τις δύο χώρες. Έτσι μου δώθηκε η ευκαιρία να ζήσω τις δύο γλώσσες και τους δύο λαούς ώστε να αντιληφθώ όχι μόνο τις γλωσσολογικές και πολιτισμικές διαφορές αλλά και τα κοινά χαρακτηριστικά που υπάρχουν. Οι επισκέψεις στην  πόλη της Nagoya (名古屋市) της Ιαπωνίας, από όπου και καταγόμαστε οικογενειακά, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη σύνδεσή μου με τις ρίζες της Ιαπωνίας.

Πλεονεκτημά μου είναι η ικανότητα αναγνώρισης των δυσκολιών της γλώσσας και των προκλήσεων που κάποιος θα αντιμετωπίσει κατά την πορεία της εκμάθησης σε σημεία όπου δεν υπάρχει 1-1 αντιστοίχιση καθώς και σε ιδιαίτερα σημεία όπου η γλώσσα διαφέρει πολύ με τις δυτικές γλώσσες.

Επίσης η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας επιτρέπει την επεξήγηση ορολογιών, λεξιλογίου και γραμματικής στην αγγλική γλώσσα για όσους μαθητές γνωρίζουν αγγλικά καθώς αρκετά στοιχεία της Ιαπωνικής γλώσσας εξηγούνται και μεταφράζονται καλύτερα στα αγγλικά.

Διάλογος με μαθητή/τρια για διευκρίνιση στόχων και κατάλληλη ρύθμιση μαθήματος.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη και η εκτίμηση ως προς την γλώσσα προήλθαν από το γεγονός ότι η Ιαπωνία είναι μεγάλος παραγωγός Ποπ κουλτούρας (Manga, Anime, JDrama, Videogames) και η γνώση της Ιαπωνικής επιτρέπει την αποφυγή "κακών μεταφράσεων" που πολλές φορές παρερμηνεύουν και αλλάζουν εντελώς το περιερχόμενο. Μέσω της διδασκαλίας της Ιαπωνικής γλώσσας δημιουργείται το περιβάλλον για την εκμάθηση μιας ενδιαφέρουσας και ξεχωριστής γλώσσας καθώς και την μεταδοσή της σε λάτρεις της Ιαπωνικής κουλτούρας που θέλουν να μάθουν τι ακριβώς λένε, σκέφτονται και αισθάνονται και οι Ιάπωνες.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ύστερα από διάλογο με τον/την μαθητή/τρια, και αφού γίνουν κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους δείχνει ενδιαφέρον προς την Ιαπωνική γλώσσα, τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του καθενός.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές