Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βενιέρη Κατερίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας! Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό, όπου και διδάσκω Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά ως ξένη γλώσσα. Μιλάω συνολικά 8 γλώσσες και από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύ αγαπώ τις ξένες γλώσσες και πόσο επίσης αγαπώ να τις ξεκλειδώνω και να τις αποκρυπτογραφώ. Την ίδια χαρά μου αρέσει να μεταδίδω και στους μαθητές μου και η βασική μου αρχή είναι ότι αναλαμβάνω να διδάξω ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να μάθουν, αλλιώς η μάθηση δε λειτουργεί τόσο αποδοτικά όσο αν κάποιος απλώς πρέπει να μάθει.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε Αγγλικά ή Γερμανικά (ή Ελληνικά για τους αλλοδαπούς μαθητές) εμπιστευτείτε με κι εγώ θα σας βάλω σε έναν μαγικό κόσμο....  

Όσον αφορά την Ελλάδα αναλαμβάνω διαδικτιακά κυρίως ομαδικά μαθήματα, έως και 4 μαθητές το πολύ και η τιμή που έχω αφορά το σύνολο ανά ώρα και όχι ανά μαθητή. Επομένως το κόστος μοιράζεται αναλόγως. 

Λόγω κατάρτισής μου, αναλαμβάνω με χαρά ανθρώπους με μαθησιακές δυσκολίες κάθε ηλικιών καθώς επίσης και μόνο προφορική εκμάθηση, εφόσον αυτό μου ζητηθεί. 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μου γράψετε

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί μαθαίνοντας 8 ξένες γλώσσες, κάποιες φυσικά τις μαθαίνω ακόμα, είμαι και στη μεριά του μαθητή και καταλαβαίνω απόλυτα τις δυσκολίες που έχει κάποιος όταν μαθαίνει μία ξένη γλώσσα και ξέρω πώς να σας βοηθήσω. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με τη διδασκαλία από το 1995 ερασιτεχνικά και από το 2002 επαγγελματικά. 
Έχω διδάξει σε όλα τα επίπεδα, από προνήπιο μέχρι C2 και σε ιδιαίτερα, σε κέντρα ξένων γλωσσών, σε εταιρίες και φυσικά διαδικτιακά. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η εμπειρία μου 27 σχεδόν χρόνων μου και οι επιτυχίες των μαθητών μου σε εξετάσεις γλωσσικών πιστοποιήσεων με έχει δυναμώσει αρκετά ως δασκάλα, έτσι ώστε να μπορώ να μαντεύω τις απορίες και τις δυσκολίες πριν καν εκφραστούν. Η γλώσσα του σώματος, οι εκφράσεις του προσώπου, η ψυχολογία, όλα παίζουν το ρόλο τους και κάνουν αυτό το επάγγελμα μοναδικό και υπέροχο!  Ο στόχος μου είναι να έχω ευτυχισμένους μαθητές που δε θα φοβούνται να μιλήσουν, να κάνουν λάθη, να μάθουν, να ρωτήσουν, να είναι ενεργοί στη γλώσσα. Όχι αλάνθαστοι, αλλά ενεργοί!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  • Θα συζητήσουμε παρεούλα, θα σας ακούσω και θα μου τις δώσετε εσείς να τις καταλάβω γιατί το κέντρο του κάθε μαθήματος είναι οι μαθητές!
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές