Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βουγιατζή Κατερίνα

Χημικός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
UoC
Πτυχίο - Χημικός 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα χημείας, βιολογίας και φυσικής σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου, ΕΠΑΛ. Επίσης , σε προπτυχιακούς φοιτητές μπορώ να διδάξω μαθήματα γενικής χημείας, οργανικής και βιοχημείας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι κύριοι στόχοι μου είναι να δημιουργήσω μια αποτελεσματική και υποστηρικτική σχέση με τον μαθητή και να του παρέχω εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Μια θετική και ενθουσιώδης προσέγγιση στη διδασκαλία μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη δέσμευση των μαθητών και στη δημιουργία ενός ευχάριστου μαθησιακού περιβάλλοντος. Επίσης θεωρώ σημαντικό την προσαρμογή στις ανάγκες και στο μαθησιακό στυλ του κάθε μαθητή. Τέλος, θα προσπαθήσω να βοηθήσω κάθε μαθητή να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία μαθημάτων άλγεβρας , γεωμετρίας και αγγλικών σε κέντρο προσφύγων για ένα έτος.

Διαδασκαλία προπτυχιακών μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Βασικά μου κίνητρα για να ασχοληθώ με την διδασκαλία είναι ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ζωή των μαθητών επηρεάζοντας την θετικά. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση όταν βοηθάς τους μαθητές σου να πετυχαίνουν, να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους και να διαμορφώνουν το μέλλον τους. Ακόμα,αυτό που μου αρέσει στη διδασκαλία είναι ότι σου προσφέρει ευκαιρίες για δημιουργικότητα και καινοτομία καθώς καλείσαι να αναπτύξει ελκυστικά σχέδια μαθημάτων και δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

H κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή είναι μια συνεχής διαδικασία και απαιτεί υπομονή, ενσυναίσθηση και προσαρμογή των μεθόδων διδασκαλίας καθώς οι ανάγκες του κάθε μαθητή είναι διαφορετικές. Είναι απαραίτητο να γίνει αξιολόγηση  προηγούμενων γνώσεων και δεξιοτήτων του μαθητή ώστε να εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές