Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκοντσαρόβα Ειρήνη

Γαλλική φιλολογία
Φιλολογία. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εφαρμοσμένη επικοινωνιακότητα ”
Πτυχία
Νότιο ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο της Ρωσίας
Πτυχίο - Γαλλική φιλολογία 2014
Νότιο ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο της Ρωσίας
Master - Φιλολογία. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εφαρμοσμένη επικοινωνιακότητα ” 2017
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Απόφοιτος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Νότιο ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο της Ρωσίας. Το 2014 ξεκίνησα τις εκπαιδευτικές μου δραστηριότητες σε Ρωσικό δημόσιο σχολείο όπου απέκτησα μεγάλη εμπειρία στην εργασία με παιδιά και εφήβους. Γι ' αυτό όταν μετακόμισα στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, αποφάσισα να μην σταματήσω την εκπαίδευσή μου και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως καθηγήτρια μπαίνοντας στο Καποδιστριακό στον τομέα της Γαλλικής Φιλολογίας.  

Λατρεύω το επάγγελμά μου, μου αρέσει να διδάσκω νέα πράγματα, να εξηγώ και να καθοδηγώ. Μου αρέσει να βλέπω τα μάτια των μαθητών μου να λάμπουν, όπως και τα δικά μου, από την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, ιδιαίτερα όταν έρχονται σε επαφή με μια εντελώς νέα γλώσσα. Πάντα προσπαθώ να βρω μια μοναδική προσέγγιση στον τον κάθε μαθητή και να μεταφέρω τις γνώσεις μου ενθαρρύνοντας τον ίδιο τον μαθητή να ανακαλύψει τις ικανότητες του.

Επίσης, η συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus στο Πανεπιστημίου  του Στρασβούργου της Γαλλίας (2022-2023) μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στον πολιτισμό και τη νοοτροπία των ντόπιων και γενικότερα να εμπνευστώ από τη γαλλική ζωή. Αυτή η εμπειρία, μου δημιούργησε μια εξαιρετικά δυνατή επιθυμία να μεταφέρω αυτή την ατμόσφαιρα και τις γνώσεις που απέκτησα στους μαθητές μου.

*Μπορώ να παραδίδω μαθήματα και στα Ρώσικα

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

 Η Ειρήνη είναι μια εξαιρετική  καθηγητρια  και ένας  ευγενικός και ηρεμος άνθρωπος που με έχει βοηθήσει να κατανοήσω τις ιδιαιτερότητες της γαλλικής γλωσσας και προφορας.Ειχα προσπαθήσει και στο παρελθόν να ασχοληθώ με την εκμάθηση  των γαλλικων με τη βοήθεια καθηγήτριας που είχε ως μητρική γλώσσα τη γαλλική αλλά χάθηκα μέσα σε πλήθος γνώσεων που δεν μπορούσα να αφομοιώσω.Με την Ειρήνη όλα μπήκαν σε μια σειρά και είμαι πλέον σίγουρη όχι μόνο για τις γνώσεις μου αλλά και για την προφορά μου.Την ευχαριστω που στο τέλος του μαθήματος με κάνει να αισθανομαι τόσο χαρούμενη που κατανόησα με ευκολία ότι μου δίδαξε αλλά κυρίως την ευχαριστω  που με την επιμονη της και τον ηρεμο χαρακτηρα της έχει καταφερει να κρατήσει το ενδιαφερον για τα γαλλικα και στην εφηβη  κόρη μου.

 

 

Ανδρεαδακη Ελενη
10.04.2024