Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οικονόμου Μαρία

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Μαρία Οικονόμου και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας στο Δ.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στη Νεότερη και Σύχρονη Ιστορία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου καθώς και μελέτη και προετοιμασία σε παιδιά δημοτικού πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Υπάρχει δυνατότητα είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Διαθέτοντας επιμονή και υπομονή ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις κάθε παιδιού με όρεξη για διασκαλίας ως λάτρης του αντικειμένου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διατίθεται πλούσιο υλικό και προσωπικές σημειώσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά να κατανοήσουν και να προοδεύσουν στα θεωρητικά μαθήματα και να θεωρούν το μάθημα ευχάριστο. Η διδασκαλία είναι διαδραστική με μέσα που εξυπηρετούν κάθε μαθητή. Υπεύθυνη, ευέλικτη και δίπλα στις ανάγκες του μαθητή με ενδιαφέρει η πραγματική τους εξέλιξη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ως λάτρης της ιστορίας και της εκπαίδευσης με όνειρο τη δημιουργική διάδραση και απασχόληση με τον μαθητή είχα πάντα στο μυαλό μου τη διδασκαλία. Στόχος μου η μετάδοση της γνώσης και το άνοιγμα των οριζόντων του παιδιού.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές