Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καμενίδου Χριστίνα

Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές/Μουσική Εκπαίδευση
Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη)
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Πτυχίο - Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές/Μουσική Εκπαίδευση 2023
Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη) 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης και σπουδάστρια στο τμήμα Φούγκας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα θεωρητικών για την εισαγωγή σε ανώτατα μουσικά ιδρύματα (προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις), την εισαγωγή σε τμήμα ανώτερων θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας) στο ΚΩΘ, και την εισαγωγή σε μουσικά σχολεία. Επίσης παραδίδονται μαθήματα πιάνου σε αρχάριους και αναλαμβάνω την εκπόνηση εργασιών μουσικών τμημάτων. Τα μαθήματα παραδίδονται δια ζώσης (Θεσσαλονίκη) ή διαδικτυακά. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα μαθήματα που παραδίδω περιλαμβάνουν πλούσιο συμπληρωματικό υλικό, το οποίο ανανεώνεται από την διαρκή μελέτη θεωρητικών προσεγγίσεων και επιστημονικών πηγών. Συνεπώς, είναι εφικτή η κατάλληλη προσαρμογή της δομής των μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Επίσης ανταποκρίνομαι άμεσα σε ερωτήσεις που μπορεί να κάνουν οι μαθητές, εκτός της ώρας διδασκαλίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει σε ωδείο στη Θεσσαλονίκη υποχρεωτικά μαθήματα αρμονίας για 2 έτη. Παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα τα τελευταία 3 έτη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι αλήθεια ότι μελετώ σε καθημερινή βάση θεωρητικές πηγές στον τομέα της ιστορικής μουσικολογίας αλλά και πηγές που σχετίζονται με την ανάληση της μουσικής και με τις σπουδές ανώτερων θεωρητικών. Θεωρώ πως είναι καθήκον μου να μεταδώσω το πάθος και την αγάπη που με διακατέχει για την μουσική στους μαθητές μου. Οι σπουδές στα θεωρητικά της μουσικής δεν είναι απλή υπόθεση. Καθώς όμως υπάρχει γνήσια αγάπη για το αντικείμενο από τη μεριά μου, θεωρώ πως η διδασκαλία μου έχει να προσφέρει πολλά στους μαθητές μου. Κύριος στόχος μου είναι αρχικά να μεταδοδεί αυτό το ενδιαφέρον για τη μουσική, έχοντας ως επακόλουθο στόχο την επιτυχία.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές