Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόκκινος Ευάγγελος

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Με λένε Άγγελο ή 韩贤哲στα κινέζικα (ξέρεις άραγε πώς διαβάζεται;). Είμαι απόφοιτος Κινεζικής Γλώσσας (Bachelor degree in Chinese Language, Beijing Language and Culture University) και διδάσκω κινέζικα για πάνω από οκτώ χρόνια. Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να κάνω πεζοπορίες, να πηγαίνω σε μουσεία και να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο – 21 χώρες και συνεχίζουμε!

Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω μαζί σου αυτό το ταξίδι μάθησης!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αν αναζητάς μια δυναμική, συναρπαστική και αποτελεσματική εμπειρία εκμάθησης κινεζικών, μην ψάχνεις άλλο! Η διδακτική μου προσέγγιση είναι ιδιαίτερα μαθητοκεντρική, πράγμα που σημαίνει ότι προσαρμόζω τα μαθήματά μου στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σου. Είτε είσαι αρχάρι@ είτε προχωρημέν@, μπορώ να σε βοηθήσω να επιτύχεις τους στόχους εκμάθησης κινεζικών με διασκεδαστικό, διαδραστικό και συναρπαστικό τρόπο. Με την εκτεταμένη διδακτική μου εμπειρία και την πιστοποίηση μου σε διάφορες μεθοδολογίες, μπορείς να είσαι σίγουρ@ ότι είσαι σε καλά χέρια.
Γιατί λοιπόν να μην κλείσουμε ένα δοκιμαστικό μάθημα μαζί σήμερα και να δεις από πρώτο χέρι τη μαγεία της εκμάθησης κινεζικών; Ανυπομονώ να σε βοηθήσω να ξεκλειδώσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να πετύχεις τα όνειρά σου!

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εκτενή εμπειρία διδασκαλίας σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών, δια ζώσης και υβριδικών τάξεων. Είμαι πιστοποιημένος σε μια σειρά από μεθοδολογίες διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνιακής διδασκαλίας γλώσσας, της διδασκαλίας γλώσσας βάσει εργασιών και της λεξιλογικής προσέγγισης. Η μεθοδολογία διδασκαλίας μου είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μαθητών μου και πιστεύω στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και συνεργατικού περιβάλλοντος μάθησης που ενισχύει την ανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές