Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κρεατσούλας Δημήτριος

Πτυχία
Ωδείο Αιγέας
Δίπλωμα - Πιανο 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Τα μαθήματα είναι μια ευκαιρία τόσο να μάθουμε όσο και να διασκεδάσουμε!

Παραδίδονται μαθήματα σε αρχάριους και προχωριμένους μαθητές καθώς επίσης και σε μαθητές που επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις πιάνου για την εισαγωγή τους στην ειδίκευση πιάνου στα μουσικά Πανεπιστήμια.

Κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου έχω παρακολουθήσει μαθήματα από τους: Δόμνα Ευνουχίδου, Μαρτίνο Τιρίμο, Ίγκορ Πέτριν, Χρήστο Νούλη, Γιάννη Βακαρέλη, Κωνσταντίνο Δεστούνη, Κωνσταντίνος Χάρδα, Γιώργο-Ιούλιο Παπαδόπουλο, Pablo Galdo.

Κατέχω δίπλωμα πιάνου με Άριστα 10 και Α' βραβείο, ενώ επίσης είμαι απόφοιτος ειδίκευσης πιάνου με άριστα 10 στην τάξη του Ιγκόρ Πέτριν, ΠαΜακ. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παρέχω ένα ειδικά διαμορφωμένο προγραμμα τεχνικής πιάνου Taubmann σε συνδιασμό με τεχνική Αλεξάντερ, σχεδιασμένο για την αποφυγή τραυματισμών ή/και την επανένταξη μετά από αυτούς. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω τελειώσει την πρακτική μου (2 χρόνια) στο ωδείο Αιγέας καθώς επίσης και την πρακτική μου μέσω του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με τις σπουδές μου και διάφορες συναυλίες έχει ξεκινήσει και η ενασχόλησή μου στον τομέα της διδασκαλίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου στη διδασκαλία είναι να μοιραστώ και να μεταλαμπαδεύσω την αγάπη που έχω για τη μουσική. Μετά από 20 χρόνια σοβαρής ενασχόλησης με το πιάνο νοιώθω την ανάγκη πλέον να μεταδώσω με τη σειρά μου όλα αυτά τα οποία μου έμαθαν οι καθηγητές και καθηγήτριές μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να επικοινωνίσω με το μαθητή για να καταλάβω τους στόχους του έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μαζί ένα πρόγραμμα. Όλοι μαθαίνουμε μουσική για διαφορετικούς λόγους.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές