Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κομιανάκη Ανδριάνα

Τμήμα Φιλολογίας
Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Αρχαία Ελληνική Φιλολογία
Ισπανική Λογοτεχνία
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Τμήμα Φιλολογίας 2012 Επαληθευμένο
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2020 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Master - Αρχαία Ελληνική Φιλολογία 2019
Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας
Πιστοποίηση - Διαδρομές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας 2022 Επαληθευμένο
ΕΚΠΑ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Ιταλική Γλώσσα και Φιλολογία 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι πτυχιούχος Ελληνικής και Ισπανικής Φιλολογίας,  ενώ συνεχίζω τις σπουδές μου στην Ιταλική Φιλολογία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών, ιταλικών, λατινικών και ελληνικών ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, καθώς και έκθεσης σε μαθητές γυμνασίου/λυκείου. Αναλαμβάνω την προετοιμασία των υποψηφίων για όλες τις πιστοποιήσεις (DELE, CELI, PLIDA, ΚΠΓ, Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας). Επίσης, προετοιμάζω μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των ισπανικών και των ιταλικών καθώς και υποψήφιους τόσο για τα Λατινικά Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών όσο και για τα Νέα Ελληνικά. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για να επιτύχει κανείς ως Δάσκαλος χρειάζονται, κατά τη γνώνη μου, δύο πράγματα: αγάπη για το αντικείμενο και συνεχής επιόρφωση, στοιχεία που με διακρίνουν ως εκπαιδευτικό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης πάνω από 10 έτη. Έχω εργαστεί σε φροντιστήρια Μ.Ε. ως φιλόλογος με ειδίκευση στα αρχαία ελληνικά και λατινικά. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με την ξενόγλωσση εκπαίδευση τόσο σε Φροντιστήρια Ξ.Γ. όσο και στην παράδση ιδιαίτερων μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μετά από 12 έτη στην διδασκαλία είμαι πεπεισμένη ότι δεν θα ήθελα να απασχοληθώ σε κάποιον άλλο τομέα. Η διδασκαλία είναι μια ενεργητική διαδικασία, αμφίδρομη, κατά την οποία και οι δύο πλευρές συνεργάζονται για την ευκολότερη και γρηγορότερη επίτευξη του στόχου. Είναι χαρά μου, λοιπόν, να βλέπω τους μαθητές μου να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να θέτουν νέους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εμπειρία μου τόσο με εφήβους όσο και ενήλικες με έχει βοηθήσει ώστε να αντιλαμβάνομαι γρήγορα το μαθησιακό προφίλ του μαθητή μου. Έτσι, σε συνδυασμό με τους ιδιαίτερους στόχους του, αποφασίζουμε μαζί τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε ώστε να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

6 Κριτικές

Έχοντας αλλάξει διάφορους χώρους και καθηγητές στα Ισπανικα ,μπορώ να πω με σιγουριά πλέον, πως η Ανδριάνα ειναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που μπορείς να συναντήσεις για να πετύχεις τον στόχο σου!! Στα συν , ότι παρόλο που το πρόγραμμα της ήταν αρκετά πιεσμένο, κατάφερε και με βόλεψε στις μέρες και ώρες που με εξυπηρετουσαν!! 

ΣΟΦΙΑ
11.04.2024

Η Ανδριάνα είναι άριστη επαγγελματίας με αγάπη για αυτό που κάνει και πολύ καλή γνώση για τα αντικείμενα της. Έχει μια πολύ καλή προσέγγιση στην διδασκαλία ώστε να κρατάει το ενδιαφέρων στους μαθητές της. Είναι προσαρμοστικη στο πρόγραμμα κάποιου που εργάζεται ενώ με την μεθοδικοτητα της δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα επιτευχθουν οι στόχοι που έχουν οριστεί. 

Τσουπάκης Μακης
23.04.2023

Με την Ανδριάνα έκανα νεοελληνικά από το γυμνάσιο μέχρι και τις πανελλήνιες.

Είναι πάρα πολύ καλή, ευγενική και βοηθητική. Όποτε είχα κάποια απορία μου απαντούσε αμέσως. Το μάθημα ήταν διαμορφωμένο με τις ανάγκες που είχα και ο τρόπος διδασκαλίας γινόταν ευχάριστα και εύκολα.

Στις περιπτώσεις που ήμουν άρρωστη ή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί το μάθημα λόγο δουλειών, η Ανδριάνα ήταν διατεθειμένη να συνεννοηθεί μαζί μου για νέες ώρες και μέρες ή να κάναμε διαδίκτυκα το μάθημα.

Και στις διαζωσεις αλλά και διαδικτυακά μαθήματα  το ιδιαίτερο γινόταν κανονικά. Ο εξοπλισμός που είχε για τα διαδικτυακά μαθήματα ήταν ολοκληρωμένος με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται κενά.

Πέρα από αυτό, είχε έξτρα υλικό και σε βιβλία και σε σημειώσεις αλλά και όταν ζητούσα επιπλέον δουλειά για το σπίτι μου έδινε αμέσως θέματα για να τα δουλέψω.

Θα  πρότεινα την Ανδριάνα σε όλους ανεπιφύλακτα, καθώς εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στο να περάσω στην σχολή που ήθελα.

Χαλκίτη Άννα Ειρήνη
22.04.2023